Champions

Vinícius troba el gol i el Madrid, una gran versió

Champions League. Un doblet de l’extrem carioca lidera la victòria d’un Madrid pràcticament sense fissures i que treu una bona renda per a Anfield

Real Madrid 3 Liverpool 1

REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Éder Militão, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Asensio (Valverde, 70’), Vinícius (Rodrygo, 85’) i Benzema.LIVERPOOL:Alisson, Alexander-Arnold, Kabak (Firmino, 81’), Nat Phillips, Robertson, Fabinho, Keita (Thiago Alcántara, 42’), Wijnaldum, Mohamed Salah, Sadio Mané i Diogo Jota (Shaqiri, 81’).GOLS:1-0 (27’) Vinícius. 2-0 (36’) Asensio. 2-1 (51’) Salah. 3-1 (65’) Vinícius.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Targetes grogues a Lucas Vázquez, Alexander-Arnold, Mané i Thiago.

A Vinícius, se li va obrir la porteria i el Madrid va passar per sobre del Liverpool amb una actuació gairebé perfecta, només amb la llacuna del gol de Mohamed Salah, però amb una incidència notable sobre tot el que va passar sobre el terreny de joc de Valdebebas.

Capaç d’esquivar la pressió del Liverpool amb molta autoritat, jugant a pocs tocs i amb molta seguretat malgrat no gaudir de la seva parella de centrals titulars, el Madrid va exhibir les carències d’aquest Liverpool amb una primera meitat impecable, governant el partit gràcies a la jerarquia del seu mig del camp i aprofitant les dificultats defensives de l’equip de Jürgen Klopp gràcies als enviaments llargs de Toni Kroos i a la profunditat de Vinícius Júnior. De la connexió entre tots dos, amb una gran pilota llarga de l’alemany, va néixer el primer gol amb una rematada creuada i precisa de l’extrem carioca. I pocs minuts després, ara aprofitant una mala cessió de Trent Alexander-Arnold, va ser Marco Asensio, que acumula bones sensacions en l’últim mes, qui va foradar per segona vegada la porteria d’Alisson després de superar la sortida del porter gautxo.

Només un inici de segona meitat destemprat per part dels de Zidane va permetre al Liverpool treure el cap i a Salah, marcar el sempre preuat gol a domicili des del cor de l’àrea. Però, lluny de marcar un punt d’inflexió, el gol va recuperar una versió consistent, molt ferma defensivament, amb una gran actuació en aquesta faceta de Lucas Vázquez i també sòlida d’Éder Militão i condimentant-la amb una nit en què Vinicius va tenir l’efectivitat que li havia faltat des que va arribar a Madrid. Ara aprofitant una passada de Modric al cor de l’àrea, el futbolista format en el Flamengo va batre per segona vegada Alisson per consolidar un 3-1 que dona ales al Madrid de cara a la tornada a Anfield.

ELS VESTIDORS

Hem fet un gran partit, estic orgullós i satisfet però soc conscient que no està tancat
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
La gent de fora que digui el que vulgui, que jo segueixo treballant per millorar
Vinícius Júnior
JUGADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)