Eurocopa

Bilbao, sense ‘la roja’?

Eurocopa. La UEFA vol públic als partits i el govern basc ha posat unes condicions “impossibles”, segons la federació espanyola, perquè això sigui possible

Sembla difícil que San Mamés sigui seu de la pròxima Eurocopa, que s’ha de disputar entre els mesos de juny i juliol en dotze ciutats europees. La UEFA vol que els partits es juguin amb públic i les exigències del govern basc perquè això sigui possible són d’impossible compliment, segons la federació espanyola. L’Ajuntament de Bilbao ha anunciat que permetrà l’entrada de 13.000 espectadors, un 25% de l’aforament de San Mamés, sempre que la incidència acumulada de la Covid-19 sigui més baixa de 40 al País Basc, la immunitat sigui igual o superior al 60%, l’ocupació de les UCI a Euskadi sigui del 2% i l’ocupació hospitalària estigui per sota del 8%.

La federació espanyola indica que les esmentades condicions no es podran complir i que això provocarà que els partits es juguin sense espectadors. Com que la UEFA vol públic als partits, la federació indica que serà l’organisme europeu l’encarregat de decidir si hi ha un canvi de seu, un fet que sembla força probable. A Bilbao s’haurien de jugar els partits del grup d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)