Champions

El Chelsea cau però passa

Champions League. Un golàs de Taremi en l’afegit decideix el partit a favor del Porto, però els anglesos fan valer el 0-2 de l’anada

Chelsea 0 Porto 1

CHELSEA:Mendy; Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger; James, Jorginho, Kanté, Chilwell; Mount (Ziyech, 86’), Havertz (Giroud, 90+2’) i Pulisic.PORTO:Marchesín; Manafá (Nanu, 75’), Pepe, Mbemba, Zaidu; Sergio Oliveira (Fabio Vieira, 84’), Grujic (Taremi, 63’), Uribe; Corona (Luis Díaz, 75’), Marega (Evanilson, 75’) i Otavio.GOL:0-1 (90+4’) Taremi.ÀRBITRE:Clément Turpin. T.G: Sergio Oliveira, Corona, Pepe, Luis Díaz i Taremi.ESTADI:Ramón Sánchez Pizjuán. Sense públic.

Tot i perdre per la mínima contra el Porto (0-1), el Chelsea va acabar la feina que havia deixat mig enllestida amb el 0-2 de l’anada, i va confirmar, al mateix escenari, el Sánchez Pizjuán de Sevilla, la seva classificació per a la semifinal de la Champions League. L’únic gol del partit el va signar Mehdi Taremi en el minut 4 del temps afegit, amb una espectacular xilena. L’equip anglès, que va perdre el primer dels deu partits que ha disputat en aquesta edició de la màxima competició continental, s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre el Liverpool i el Real Madrid que es juga aquesta nit.

El partit no va ser gens lluït. El Porto ho va intentar però no va trobar la manera d’arribar amb perill a la porteria de Mendy. Els portuguesos van tenir poques oportunitats contra un Chelsea que va deixar passar els minuts, instal·lat còmodament en els dos gols d’avantatge que havia aconseguit la setmana passada.