Champions

Resistència blanca a Anfield

Champions League. El Liverpool no pot ni tan sols marcar un gol a un Madrid que fa bo el 3-1 de Valdebebas per classificar-se per a les semifinals, on es veurà les cares amb el Chelsea

Liverpool 0 Real Madrid 0

LIVERPOOL:Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak (Diogo Jota, 60’), Robertson, Fabinnho, Wijnaldum, Milner (Thiago Alcántara, 60’), Mohamed Salah, Sadio Mané (Oxlade-Chamberlain, 82’) i Roberto Firmino (Shaqiri, 81’).REAL MADRID:Courtois, Fede Valverde, Éder Militão, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos (Odriozola, 71’), Modric, Marco Asensio (Isco, 81’), Vinicius (Rodrygo, 71’) i Benzema.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Bjorn Kuipers (neerlandès) Targetes grogues a Robertson, Nat Phillips i Casemiro.

El Real Madrid va sortir sense ni una sola rascada d’un feu històric com és Anfield, reforçat per una actuació col·lectiva incontestable, sempre amb la contribució de Thibaut Courtois determinant, amb un gran nivell dels dos centrals i afavorit per la falta de punteria dels davanters del Liverpool, que quan no van topar amb el porter belga, van ser incapaços d’aconseguir un gol que qui sap si hauria fet entrar el pànic en l’equip de Zinedine Zidane. Sigui com sigui, els blancs van sortir indemnes d’un dels escenaris més complicats d’Europa i pugnarà amb el Chelsea en la semifinal per poder jugar el partit decisiu a Istanbul

Conscient de la duresa d’Anfield, independent de la presència de la seva afició, el Madrid va haver de fer front a uns minuts inicials en què el Liverpool li va fer sentir el rigor de la nit, obligant fins en dues ocasions Courtois a fer-se enorme, primer desbaratant amb el peu una rematada de Mo Salah i posteriorment amb una gran estirada per desviar a córner una gran paràbola de Milner.

Tot i aconseguir anestesiar per moments el partit i respondre amb una acció de Benzema que va acabar a la fusta, el conjunt de Zinedine Zidane sempre va tenir l’amenaça a la seva esquena, amb Salah novament i Wijnaldum enviant rematades franques per sobre del travesser. Casemiro, amb una dura entrada sobre Milner, va fer saltar espurnes entre els integrants d’un Liverpool que va exhibir el seu caràcter.

Sempre punyent a camp contrari, desplegant amb convicció els seus laterals, el conjunt de Jürgen Klopp va perseverar, però frustrat en la majoria de les seves escomeses ofensives, topant amb una defensa blanca que va gaudir d’una bona versió d’Éder Militão i de Nacho, que estan tenint bones prestacions en les darreres setmanes. Per donar més caire ofensiu als seus, Klopp va entregar la mitja hora final a Thiago Alcántara i a Diogo Jota. I el portuguès, com sempre instintiu a l’àrea, no va trigar a estavellar una pilota al lateral de la xarxa.

Molt concentrat malgrat haver de defensar durant molts minuts a prop de Courtois, deixant al descobert les mancances d’un Liverpool que és menys eficaç quan no disposa d’espais per córrer, el Madrid va sostenir els últims minuts amb una gran solvència i, amb la xarxa de seguretat de poder encaixar un gol i seguir sent equip de semifinals, va tenir l’ofici necessari per tancar l’eliminatòria i alimentar el seu etern foc europeu.

VESTIDORS

Estic en la millor temporada de la meva carrera, em trobo molt bé, amb gran confiança
Nacho
defensa DEL REAL MADRID
El Liverpool és un equip molt intens, però la feina de l’equip ha estat impecable. De tots
Casemiro
migcampista del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)