1a divisió

El retorn del públic als estadis, més a prop

LaLiga. Tebas treballa perquè aquest fet pugui ser possible el cap de setmana del 8 i 9 de maig i ara la pilota està al terrat de Carolina Darias

Els rumors sobre el possible retorn progressiu dels aficionats als estadis dels equips de futbol professional a la lliga espanyola comencen a agafar certa forma. Segons unes informacions de la Cadena SER i la COPE el retorn del públic als estadis de primera i segona divisió estaria previst que es fes efectiu el cap de setmana del 8 i 9 de maig. Traduït al paper, això implicaria que el Barça-Atlético del dia 8 de maig (16.15 h), un partit vital en la lluita pel títol de lliga, es jugaria amb aficionats al Camp Nou. Ara mateix es parla d’un aforament del 25%, que en el cas del Camp Nou vol dir que podrien presenciar el partit in situ un total de 24.838 espectadors. Aquesta és la proposta de LaLiga, que també treballa en una segona opció: que el públic pogués entrar als estadis almenys en les dues últimes jornades.

L’última paraula la tindrà Sanitat i el departament presidit per Carolina Darias. La portaveu en funcions de la Generalitat, Meritxell Budó, ha assegurat en roda de premsa que “veuríem bé que es pugui recuperar la presència de públic a les competicions esportives”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)