Champions

El City esgarrapa primer

Champions League. L’equip de Pep Guardiola es refà d’una mala primera meitat i és capaç de revertir la diana inicial de Marquinhos gràcies a l’encert de Kevin de Bruyne i Riyad Mahrez

PSG 1 Manchester City 2

PARÍS SAINT-GERMAIN:Keylor Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker, Paredes (Herrera, 83’), Gana Gueye, Verratti, Di María (Danilo, 77’), Neymar i Mbappé.MANCHESTER CITY:Éderson, Walker, Ruben Dias, Stones, Cancelo (Zinchenko, 60’), Rodri Hernández, Gündogan, Foden, De Bruyne, Bernardo Silva i Mahrez.GOLS:1-0 (15’) Marquinhos. 1-1 (64’) De Bruyne. 1-2 (71’) Mahrez.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Grogues a Cancelo, Paredes, Neymar i De Bruyne. Vermella a Gueye (77’)

París va acabar sent skyblue. Després d’una primera meitat que semblava negra per al Manchester City, amb un PSG més ben situat sobre el terreny de joc i que va aconseguir marcar aviat, l’equip de Pep Guardiola va tenir caràcter i futbol, volum de joc i encert per acabar capgirant el resultat i endur-se cap a Manchester un preuat 1-2 que li permet ser optimista de cara a les seves possibilitats per ser un dels dos contendents en la final del 29 de maig a Istanbul

Amb el seu ja habitual 4-2-3-1, amb Verratti exercint de nexe entre migcampistes i davanters però amb Neymar també molt alliberat, el PSG va tenir una posada en escena molt més autoritària en l’eliminatòria, agressiu sense la pilota, eficaç en la sortida des del darrere i connectant amb els de dalt amb facilitat. L’equip de Pochettino, a més, va colpejar primer quan Marquinhos, a la sortida d’un córner, entrant amb molta força al primer pal, va aconseguir desviar la centrada d’Ángel di María, deixant sense oxigen en alguns moments un City al qual li va costar trobar el seu lloc en el partit i que va tenir en una rematada centrada de Foden l’ocasió més clara del primer acte.

Donant-li la volta com un mitjó, però, el descans va reconfortar l’equip de Manchester, molt més agressiu en la pressió, molt més àgil en la circulació de pilota i que va fer entrar en joc un Kevin de Bruyne que va aprofitar el bon moment de futbol del seu equip per igualar l’eliminatòria amb la clàssica centrada enverinada que, malgrat no tocar-la ningú, acaba allotjant-se al fons de la porteria. Una tendència de partit que Mahrez va aconseguit accentuar encara més amb una falta molt centrada que, quan semblava que era millor per a un dretà com De Bruyne, la va acabar executant l’algerià, amb un pel de fortuna, filtrant-la entre dos jugadors de la tanca i sorprenent Keylor Navas.

Un gir argumental desconcertant per al PSG, que va acabar de consolidar-se quan al tram final una dura entrada de Gueye sobre Gündogan va deixar en inferioritat numèrica un equip parisenc que haurà de remar de valent si vol ser a Istanbul.

VESTIDORS

En la segona part ho hem fet molt bé en tots els sentits, però encara ens queda feina per fer
Pep Guardiola
ENTRENADOR DEL MANCHESTER CITY
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)