Champions

El Chelsea fa descarrilar el Madrid del seu somni

Champions League. L’equip de Zidane, sense cap possibilitat d’entrar en l’eliminatòria, es veu superat pels de Tuchel, que seran rivals del City en la final

Chelsea 2 Madrid 0

CHELSEA:Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rudiger; Jorginho; Azpilicueta (James, 87’) Mount (Ziyech, 89’), Chilwell; Werner (Pulisic, 67’) i Havertz (Giroud, 93’).MADRID:Courtois; Militão, Ramos, Nacho; Vinícius (Asensio, 63’), Kroos, Casemiro (Rodrygo, 76’), Mendy (Valverde, 63’); Modric; Hazard i Benzema.GOLS:1-0 (28’) Werner. 2-0 (86’) MountRESULTAT EN L’ANADA:1-1.ÀRBITRE:Orsato.T.G.:Als locals Christensen, Jorginho, Mount; als visitants Ramos, Nacho, Kroos i Valverde.PÚBLIC:Sense públic, a Stamford Bridge, a porta tancada.

Si alguna cosa va sostenir el Madrid en l’eliminatòria durant el partit d’ahir va ser el pes de la història en la seva competició predilecta. Perquè de mèrits futbolístics, a banda dels del seu porter, no en va fer cap durant els 90 minuts que va durar el partit, transformat en suplici per al conjunt blanc. El Chelsea va ser una piconadora que va eliminar l’equip blanc de la manera menys lluïda possible: amb un enorme esforç defensiu que no va permetre a l’equip de Zidane tenir ni una sola ocasió decent en tot el partit. La final a Istanbul posa de manifest el domini del futbol anglès: Chelsea-Manchester City.

El tècnic francès arribava amb l’equip molt tocat físicament i, tant per tant, va decidir apostar pels galons donant la titularitat a Ramos, que havia jugat un partit en l’últim mes i mig, i a Hazard, que ha disputat 100 minuts acumulats en els últims quatre mesos. No semblava la millor opció contra un equip que fa del desplegament físic la seva manera de viure, i així va quedar evidenciat amb el seguit d’ocasions dels anglesos. Havertz va donar el primer ensurt amb un gol anul·lat per fora de joc. Courtois va haver d’intervenir en dues ocasions més fins que Werner (28’), que va creure en el xut de Havertz al travesser, va recollir la pilota a la línia de gol i la va acompanyar transformant la diana que inclinava l’eliminatòria.

En el segon temps, el Chelsea va tenir moltes ocasions; com ara una altra pilota a la fusta, i el Madrid només dos apropaments en dues oportunitats de Benzema que van obligar a intervenir Mendy. Finalment, amb l’equip trencat i sense cap opció per atacar, Mount va sentenciar.

LES REACCIONS

El Chelsea ha merescut el passi. Ens ha faltat ser més contundents al davant i ells han tingut ocasions i les han marcat
Els jugadors estaven preparats per jugar els 90 minuts. Ells han estat millors
Zinedine Zidane
entrenador del madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)