2a divisió FEF

El Llagostera es llueix en l’intercanvi de cops contra l’Atlètic Llevant (2-0)

Els gironins tornen a guanyar a casa i de nou depenen de si mateixos per jugar a la 1a divisió FEF la temporada que ve

El Llagostera continua imparable al municipal i aquesta tarda ha superat l’Atlètic Llevant gràcies als gols de Sascha i Guiu en la segona part, que permeten als gironins tornar a dependre de si mateixos per jugar la temporada que ve a la primera divisió federació.

El partit ha començat amb moltíssima intensitat i constants anades i vingudes, un escenari que durant uns quants minuts ha beneficiat una mica més a l’Atlètic Llevant, que ha gaudit de les primeres bones ocasions amb un parell de xuts de Pana que no han acabat en gol per ben poc. La més clara dels visitants ha arribat a la mitja hora de joc, quan Sevikyan s’ha quedat sol al punt de penal però ha topat amb una magnífica intervenció de Marcos, que avui s’ha mostrat completament imbatible. L’ensurt ha fet reaccionar el Llagostera, que ha millorat al darrere i ha començat a generar ocasions més clares de gol, i és que abans del descans Pitu, Duba en dues ocasions i Sascha han tingut bones oportunitats per obrir el marcador però no han afinat la punteria.

El guió de la segona part ha començat similar, amb bones ocasions dels dos equips que han convertit a Picón i Marcos en els dos grans protagonistes. Al final, però, el Llagostera ha aconseguit desequilibrar el marcador just després que Marcos evités amb una gran intervenció el gol de Granados. La diana de la victòria l’ha signat Sascha, que ha rematat en planxa una centrada de Guiu des de la dreta i ha fet inútil l’estirada del porter granota (69’). Amb l’1-0 el partit ha embogit una mica, i és que l’Atlètic LLevant ha buscat desesparademnt l’empat i ha tingut bones ocasions, tot i que també les ha tingut el Llagostera per sentenciar el partit, sobretot amb un obús d’Aleix Roig que s’ha estavellat al travesser. En l’ocasió més clara dels visitants per fer l’empat Marcos s’ha tornat a lluir, desviant un xut de Ferni des de la frontal que l’havia agafat a contrapeu. La incertesa s’ha viscut fins al final, quan Guiu ha culminat una grandíssima jugada individual marcant el definitiu 2-0 en el minut 89.