2a divisió FEF

L’Andorra venç a El Collao (2-3) i jugarà el play-off

2a divisió B. L’equip tricolor aprofita la derrota del Nàstic per acabar tercer

Alcoià 2 Andorra 3

ALCOIÀ:Alejandro Satoca, Cano (Daoudi, 51’), Primi, Angel López, Antón, Moltó (Juanan, 75’), Diakité, Rubio, Juli (Pablo Carbonell, 51’), Raíllo (Jony, 80’) i Jona (Solbes, 51’).ANDORRA:Nico Ratti, Pastor, Vilanova (Rubén Enri, 55’), Vila, Loureiro, Rai Marchan, Riverola, Bover (Gaffoor, 55’), Carlitos (Borja Herrera, 55’), Pau Martínez (Marc Pedraza, 85’) i Víctor Casadesús (David Martín, 67’).GOLS:0-1 (33’) Pau Martínez. 0-2 (43’) Riverola. 0-3 (48’) Víctor Casadesús. 1-3 (60’) Angel López. 2-3 (68’) Daoudi.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.PÚBLIC:Text.

L’Andorra s’ha trobat classificat per a les eliminatòries d’ascens a segona després de guanyar l’Alcoià a domicili i de la derrota del Nàstic de Tarragona a Eivissa. L’equip del Principat s’ha imposat amb claredat en la primera part, que ha acabat 0-2 al seu favor, amb gols de Pau Martínez i Riverola, i ha clavat el tercer en l’inici de la segona part, en una acció culminada per Víctor Casadesús. Després, però, ha vist com el seu rival feia dos gols, en els minuts 60 i 68, que l’han neguitejat en el tram final del duel. Finalment, però, els tres punts han anat cap a Andorra i demà el conjunt entrenat per Eder Sarabia coneixerà el seu rival en la primera eliminatòria d’ascens a segona divisió, que es disputarà a partir del cap de setmana vinent a Extremadura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)