2a divisió FEF

Més vides que un gat

2a divisió B. Un altre gol d’Alan, el quart en sis partits, dona tres punts d’or a l’Olot contra el València Mestalla que li permeten aferrar-se a la permanència

Olot 1 V. Mestalla 0

OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan, Carles Mas, Joel Arumí, Masó, Vivi; Pedro (Samu Pinto, 90’), Eloi (Salinas, 77’); Xumetra (Pol Prats, 77’) i Juan Delgado (Kilian, 60’).VALÈNCIA MESTALLA:Bernad, Jesús Vázquez, Guillem Molina, Sibille, Joseda (Hugo, 84’); Carlos Pérez, Facundo García (Ruiz, 75’); Fran Pérez (Facu, 84’), Ndombasi (Emaná, 75’), Alemany (Gozálbez, 75’); i Fran Navarro.GOLS:1-0 (24’) Alan Baró.ÀRBITRE:Ramo Andrés.T.G.:a Vivi (38’), Joel Arumí (44’), Masó (56’) i Ballesté (93’), de l’Olot i a Facundo García (33’) i Sibille (49’), Fran Pérez (54’) i a Hugo (93’), del València.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal d’Olot.

Tot i que amb el recompte de vides perdut, després d’una temporada molt dura i plena de despropòsits, l’Olot segur que pot dir que en té més que un gat. El conjunt olotí va encadenar el segon triomf des que Miquel Àngel Muñoz va suplir Gabri Garcia com a primer entrenador gràcies a una solitària diana d’Alan Baró (24’) a la sortida d’un córner. El central de Darnius va fer la seva quarta diana en les sis jornades que s’han disputat de la segona fase, una nova alenada d’oxigen que deixa els garrotxins a només 0,02 de coeficient de la tercera plaça, que li donaria la permanència en la segona divisió FEF.

Després dels minuts de tempteig de rigor, en la primera arribada, l’Olot ja va fer el gol de la victòria. Primer Juan Delgado va topar amb Bernad després d’una centrada de Blázquez i a la sortida del córner, Alan Baró va controlar (va semblar que amb les mans) per quedar-se sol i superar el porter valencianista (24’). Avançar-se en el marcador va fer especular lleugerament als olotins, que, per sort, tenien al davant un equip tou, amb poc verí i ja descendit. Això sí, després d’alguna tímida arribada, l’Olot es va despertar i va tenir opcions per augmentar la renda, necessari per l’average general. Desgraciadament ni Kilian (61’), ni Pedro, en dues ocasions (68’ i 70’), ni Salinas (78’) i Pol Prats (88’), les dues claríssimes, van permetre als garrotxins tenir un tram final del tot plàcid.

El filial del València ho va intentar amb més cor que cap, però la defensa olotina va gestionar molt bé l’avantatge mínim.

ELS VESTIDORS

L’equip torna a demostrar que té molta vida i l’esforç col·lectiu ens ha dut a la victòria, encara que patida. Estem en el bon camí
Ens ha faltat encert i eficàcia per poder sentenciar el partit, perquè hem tingut opcions suficients
Miquel Àngel Muñoz
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)