2a divisió FEF

El Barça B venç a Vila-real (3-4) i acaba segon

2a divisió B. Matheus (2), Oriol Busquets i Rei Manaj signen els gols del filial blaugrana

Vila-real B 3 Barcelona B 4

VILA-REAL B:Iker, Tasende, Dela, Lozano, Andrei, Millán (Agüero, 81’), Vadik, Collado (Ahn, 62’), Carlo (Beitia, 62’), Arana (Pacheco, 62’) i Haissem (Jack, 81’).BARCELONA B:Iñaki Peña, José Marsà (Roger Riera, 46’), Comas (Igor, 68’), Ramos Mingo, Balde, Jandro, Oriol Busquets (Collado, 46’), Matheus, Konrad, Hiroki (Rei Manaj, 46’) i Peque (Gustavo Maia, 76’).GOLS:0-1 (21’) Matheus, de penal. 0-2 (28’) Matheus. 0-3 (45’) Oriol Busquets. 1-3 (51’) Millán. 1-4 (67’) Rei Manaj. 2-4 (81’) Balde, en pròpia porta. 3-4 (90’) Jack.ÀRBITRE:Gonzalo Sánchez. T.G: Iker, Dela, Andrei, Agüero, Arnau Comas, Roger Riera i Collado.

El filial del FC Barcelona tanca la lligueta del grup 3A amb un triomf a Vila-real i acaba en segona posició. L’equip de Xavier García Pimienta coneixerà demà el seu rival en la primera eliminatòria d’ascens a segona divisió com a segon. Pot quedar emparellat amb el Celta B, l’Athletic B, l’UCAM Múrcia, el San Sebastián de los Reyes, el Zamora, l’Amorebieta, l’Algeciras i el Real Madrid Castilla.

Matheus Fernandes, amb dos gols, el primer des del punt de penal, i Oriol Busquets han posat un clar 0-3 abans del descans. Millán ha retallat la diferència en els primers minuts de la segona part, però Rei Manaj ha fet l’1-4 en el 67. En el tram final, un gol en pròpia porta de Balde i un altre de Jack han deixat el 3-4 definitiu.