2a divisió FEF

Ni l’Olot ni el Prat depenen d’ells mateixos per salvar-se

Final d’infart. Els dos equips, empatats a 33 punts en la taula, hauran d’estar pendents dels gols que fa el seu rival en cas de victòria de tots dos. El ‘goal average’ particular el tenen empatat i el genèric és favorable als potablava per només una diana (-5 a -6)

L’Olot ja sap les variables que li permetran salvar la categoria en l’última jornada de la segona fase de la lliga. L’empat del Prat al camp de la Penya Deportiva (1-1) en el partit endarrerit disputat ahir permet al conjunt potablava continuar en la tercera posició gràcies al goal average general –el particular entre els del Baix Llobregat i els de la Garrotxa està empatat–. Precisament aquest aspecte fa que ni l’Olot ni el Prat depenguin d’ells mateixos per salvar la categoria ja que en cas de victòries dels implicats –l’Espanyol B també ho està i rep l’Atzeneta– haurien d’estar ben atents als gols que faci el contrincant. Els de Miquel Àngel Muñoz n’hauran de fer un més al Penya Deportiva (diumenge a les 12 h) que els de Pedro Dólera a l’Oriola (a la mateixa hora), que al mateix temps estaran pendents del resultat al municipal d’Olot per saber si els serveix el seu resultat.

L’Olot també tindrà un ull posat en el duel entre l’Espanyol B i l’Atzeneta, encara amb possibilitats remotes de salvar-se. Si el filial blanc-i-blau no guanyés, als olotins els serviria qualsevol victòria contra la Penya Deportiva, independentment del resultat que aconseguís el Prat, que si també vencés enviaria el filial blanc-i-blau a la tercera divisió FEF. Un empat també podria servir als garrotxins per aconseguir la permanència, però en aquest cas el Prat hauria de perdre contra l’Oriola, i el Villarubia, tercer del subgrup E del grup cinquè, no hauria de guanyar el Getafe B en l’última jornada. I és que, amb 34 punts en 28 jornades, l’Olot acabaria amb un coeficient d’1,21 punts per partit, mentre que el Villarubia, ara el pitjor tercer de tots (i baixaria), podria acabar amb 32 punts en 26 jornades i un coeficient d’1,23.

El que segur que hi haurà en l’última jornada serà emoció i intriga fins als darrers instants de cada un dels partits amb equips implicats en la lluita per evitar el descens doble fins a la tercera divisió FEF, la cinquena categoria del futbol estatal. Els partits, en horari unificat, es disputaran diumenge, 23 de maig, a les 12 h.

POSSIBILITATS DE SALVACIÓ DE L’OLOT

L’Olot se salvarà si...
Guanya l’Espanyol B i ell guanya la Penya Deportiva per més d’un gol dels que guanyi el Prat contra l’Oriola.
Guanya la Penya Deportiva però el Prat o l’Espanyol B no guanyen contra l’Oriola i l’Atzeneta, respectivament.
Empata contra la Penya Deportiva, el Prat perd a casa contra l’Oriola i el Villarubia no guanya al camp del Getafe B en el subgrup E del grup 5 (així els castellans serien el pitjor tercer de tots i baixarien).
EL CALENDARI
AE Prat-Oriola dg., 12.00 h
Espanyol B - Atzeneta dg., 12.00 h
Olot - Penya Deportiva dg., 12.00 h
L’Hospitalet - V. Mestalla dg., 12.00 h
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)