1a divisió

Darrera etapa en la resistència de l’Atlético

1a divisió. Els ‘colchoneros’ seran campions aquesta tarda a Zorrilla sempre que no deixin escapar punts i el Madrid ho aprofiti derrotant el Vila-real

El partit a partit de Simeone o la flor de Zidane. Serà la resistència titànica de l’Atlético en aquesta segona volta o un sorpasso d’última hora d’un Real Madrid errant però que ha arribat a la línia de meta amb possibilitats d’arrabassar el títol al seu veí. Els colchoneros necessiten guanyar per anul·lar qualsevol possibilitat que els blancs, guanyant el seu partit a Valdebebas contra el Vila-real, puguin canviar el signe de la temporada. Fins i tot sense guanyar el partit, l’Atlético podria assegurar-se el títol, però un empat, acompanyat d’un triomf del Madrid, entregaria el títol als de Zidane.

“El nostre partit és una final en què dos equips estan lluitant per objectius diferents i que hi deixaran la vida per assolir-los”, va exclamar ahir Simeone, que en la línia de tota la temporada es va mostrar exhaustivament centrat a resoldre les dificultats que li plantejarà un Valladolid amb un peu a segona divisió i que va deixar entreveure que no informarà els seus futbolistes del resultat del Real Madrid durant el transcurs del partit.

A l’altre bàndol de la capital espanyola, i com ja és costum en les darreres setmanes, Zidane va haver d’evocar la jornada d’aquesta tarda, però també va haver de respondre preguntes sobre si el del Vila-real serà el seu darrer partit a la banqueta del Madrid. “El més important no és que segueixi jo o un altre, aquí el que importa és l’equip i que aconsegueixi els objectius. Estem al davant d’una bona oportunitat i ho intentarem”, va proclamar el tècnic marsellès, que per al definitiu partit recupera la presència del seu capità, un Sergio Ramos que, tot i no haver participat en bona part de la segona volta, veu capacitat per jugar l’Eurocopa: “No soc el seleccionador però a Sergio jo sempre me l’enduria perquè és un futbolista que sempre ho dona tot sobre un terreny de joc.”

L’Osca depèn de si mateix

El conjunt dirigit per José Rojo Pacheta és l’únic dels tres que lluiten per mantenir la categoria que depèn de si mateix per eludir el descens. Ho farà en tres supòsits: si guanya contra el València, si empata i l’Elx no guanya o si perd el seu partit i també perden tant l’Elx com el Valladolid. Baixarà si empata i l’Elx guanya o si perd i guanyen l’Elx o el Valladolid. Qui ho té més difícil de tots tres per mantenir la categoria és el Valladolid, que necessita derrotar l’Athletic, que perdi l’Osca i que l’Elx no guanyi.

RODES DE PREMSA

Només ens centrem en el que ens pugui plantejar el Valladolid, hi deixarem la vida per guanyar
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético
No importa si segueixo jo o una altra persona. El que importa és l’equip i assolir els objectius
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)