2a divisió FEF

Jugar, gaudir, puntuar i celebrar

2a divisió B. El Llagostera rep l’Hèrcules (12 h) buscant l’empat que li asseguri l’ascens a 1a divisió FEF

Ha arribat el dia. Una mica abans de les 14 h el Llagostera estarà celebrant l’ascens a la primera divisió FEF o lamentant haver-se’n quedat a les portes. No hi ha terme mitjà. Els gironins reben l’Hèrcules i saben que guanyant o empatant ho tindran al sac i ben lligat, però que si perden seran els alacantins els que celebraran l’ascens sobre la gespa del municipal. Els d’Oriol Alsina se la juguen a cara o creu, però abans de saber el resultat final el sentiment ja és d’orgull. Passi el que passi, s’ha complert amb escreix els objectius marcats. “Pujar és un grandíssim premi a una temporada que de per si ja és estratosfèrica”, comenta Alsina.

És un dia per jugar igual com el Llagostera ha estat jugant fins ara, sobretot a casa, on s’ha mostrat imbatible. Però també és un dia per gaudir d’haver-se pogut donar aquesta oportunitat. “Vam celebrar molt la victòria a la Nucia perquè ens feia dependre de nosaltres”, assenyala el tècnic llagosterenc. I és clar, un cop posats, és un dia per puntuar i poder així celebrar un ascens que significaria fer història una vegada més. I per fer-ho només cal fer el mateix que el Llagostera està acostumat a fer al municipal: puntuar. Però de dir-ho a fer-ho hi ha un pas. “Fa quinze mesos que no perdem a casa però cada dia la derrota és més a prop. Tot el que hem fet fins ara ho hem d’esborrar perquè només hi ha aquesta carta. Ens serveix l’empat, però hem preparat el partit, que no tindrà res a veure amb el del Rico Pérez, per sumar els tres punts”, analitza un Alsina que per al duel decisiu d’avui té les baixes de Forlín, sancionat, i dels lesionats Lucas Viale i David García.

10 Partits guanyats 10

8 Partits empatats 7

7 Partits perduts 8

24 Gols a favor 25

23 Gols en contra 20

LA PRÈVIA

L’empat és bo, però hem preparat el partit per guanyar. Fa quinze mesos que no perdem a casa, però això avui no serveix de res
Seria el millor premi a una temporada que, passi el que passi, és estratosfèrica
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)