3a divisió FEF

El Banyoles torna a guanyar i entra de ple en la lluita per la permanència (0-3)

Els banyolins superen a domicili la Muntanyesa i encadenen la tercera victòria

El Banyoles està en ratxa. Els de Kiku Parcerisas han guanyat aquest migdia al camp de la Muntanyesa un partit molt intens i ja encadenen tres victòries, que situen l’equip més a prop de les posicions de permanència quan encara queden tres jornades per tancar la temporada.

Els del Pla de l’Estany s’han trobat un rival que ja no s’hi jugava res perquè ja està descendit, però que ha plantejat un partit molt intens. Ben aviat, però, els banyolins han vist com la Muntanyesa es quedava amb deu per una dura entrada de Brian sobre Pime, que l’àrbitre ha sancionat amb vermella directa (19’). Tot i la superioritat numèrica i tenir alguna ocasió clara el marcador no s’ha mogut abans del descans. En la represa el Banyoles sí que ha trobat el gol ben aviat, i és que en el 51’ Pime ha transformat un penal per marcar el 0-1. Això ha encarrilat el partit, però Bartrina també s’ha hagut de lluir en més d’una ocasió per evitar el gol dels locals. El patiment ha acabat quan Barga ha marcat primer el 0-2 amb un xut ajustat al pal (64’) i després el definitiu 0-3 en un contraatac (68’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)