Ho lluitaran fins al final

3a divisió. El Banyoles encadena la tercera victòria al camp de la Muntanyesa i es queda a tres punts de la permanència

Muntanyesa 0 Banyoles 3

MUNTANYESA:Nil, Joshua, Santos, Alba, Pedro, Verdú, Marc (Bidari, 34’), Ion, Soriano (Omar, 52’), Brian i Dani (Montes, 70’).BANYOLES:Bartrina, Ivan, Osu, Ignasi, Ferru, Monchi, Andreu, Toni Güell, Abel, Pime i Bargalló.GOLS:0-1 (51’) Pime, de penal. 0-2 (63’) Bargalló. 0-3 (68’) Bargalló.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Pedro, Joshua, Alba i Omar, i al visitant Pime.T.V.:Directa al local Brian (19’).COMENTARI:El Banyoles ha posat la sisena marxa les últimes jornades buscant el miracle de la permanència i, ahir, els de Kiku Parcerisas van encadenar la tercera victòria al camp de la Muntanyesa, que ja està descendit, i aprofiten l’empat entre el Figueres i el Santfeliuenc per quedar-se a només tres punts de la permanència. Sobre el municipal de Nou Barris, els banyolins van haver de suar de valent. I és que, tot i jugar amb superioritat numèrica des del minut 19 per l’expulsió de Brian –va veure la vermella directa per una dura entrada a Pime–, van haver d’esperar la segona part per desequilibrar el partit. El camí cap al triomf el va obrir el de sempre, Pime, que va transformar un penal en el minut 51, i després va aparèixer Bargalló per sentenciar el partit marcant, primer, el 0-2 amb un xut molt ajustat al pal (63’) i, després, el 0-3 definitiu en un contraatac en què va rebre l’assistència d’Abel Fàbregas.