Europa League

El Vila-real se cita amb la història a Gdansk

Europa League. L’equip de la Plana juga aquesta nit la seva primera final europea i davant seu tindrà el Manchester United, que és el favorit

El partit més important de la seva història, això és el que viurà aquesta nit (21 h, Movistar) el Vila-real a l’Arena de Gdansk. L’equip groguet, acompanyat d’una sorollosa representació de la seva afició, disputarà la final de l’Europa League contra el poderós Manchester United. Després de dues dècades a l’elit i de quatre semifinals fallides a Europa, els de la Plana jugaran per primer cop una final. I ho faran culminant una participació impecable en la segona competició continental, amb onze victòries i dos empats en tretze partits.

Guanyar avui suposaria per al Vila-real la coronació perfecta, no només a la bona trajectòria d’aquesta temporada, sinó també a molts anys de bona feina. Davant seu tindran un gegant del futbol mundial, caigut a l’Europa League de rebot des de la Champions, que s’ha mostrat implacable en les quatre eliminatòries que ha hagut de salvar per plantar-se en la final. Real Sociedad, Milan, Granada i Roma han tastat la medicina d’aquest United que és el favorit aquesta nit.

ELS ENTRENADORS

No tinc cap revenja pendent amb els equips anglesos. El meu compromís és amb el Vila-real
Unai Emery
ENTRENADOR DEL VILA-REAL
El United és el millor equip del món. Formar-ne part suposa plaer i molta pressió
Ole Gunnar Solskjaer
ENTRENADOR DEL MAN. UTD.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)