1a divisió

Zidane deixa el Real Madrid

Primera. El francès, que tenia un any més de contracte, posa el punt final a la seva segona etapa a la banqueta blanca. El ball de tècnics a Itàlia fa que els blancs quedin sense Allegri

El que era un secret conegut es va fer oficial ahir. Zinedine Zidane deixa la banqueta del Real Madrid. El tècnic francès ha decidit no complir l’any de contracte que li quedava. És la segona vegada que Zidane abandona la banqueta del club blanc tenint contracte. El francès, en aquesta segona etapa com a entrenador del Real Madrid, ha guanyat una lliga i una supercopa en dues temporades i mitja. L’últim curs ha quedat en blanc.

La incògnita ara és qui serà l’entrenador del club que presideix Florentino Pérez la temporada vinent. El nom que més s’havia relacionat amb el Real Madrid en les últimes setmanes era el de Massimiliano Allegri, però el tècnic italià es convertirà en el nou entrenador del Juventus. I és que el ball de banquetes a Itàlia està sent intens els darrers dies. El Juventus va decidir de prescindir d’Andrea Pirlo. També busca entrenador l’Inter de Milà després que Antonio Conte hagi decidit abandonar la seva banqueta després de guanyar la lliga. Precisament, Conte és un dels noms que apareix ara en la llista de possibles substituts de Zidane. També el de Mauricio Pochettino. L’argentí no té clara la seva continuïtat en el PSG després de no haver guanyat la lliga i haver quedat eliminat en les semifinals de la Champions i també es parlava ahir a Anglaterra d’un possible retorn al Tottenham, equip amb el qual va disputar la final de la lliga de campions. Un altre nom que Florentino Pérez té al cap és el de Raúl González, que ha portat el Real Madrid Castilla a disputar la fase d’ascens a segona divisió A.

Onze títols

Zidane, que té al cap ser el futur seleccionador francès, càrrec que en l’actualitat ocupa Didier Deschamps, ha guanyat, en les seves dues etapes com a entrenador del Real Madrid, tres Champions, dues lligues, dues supercopes espanyoles, dues supercopes europees i dos mundials de clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)