3a divisió FEF

El Banyoles goleja l’Igualada i presenta candidatura a la permanència (3-0)

Cops clau. Els banyolins han estat efectius de cara a porteria davant un conjunt igualadí que sempre que ha estirat línies ha rebut una diana dels del Pla de l’Estany

El Banyoles ha golejat l’Igualada i confirma que és un dels candidats a obtenir la permanència a la categoria (3-0). Dues dianes de Lluís Bargalló i una més de Pime han estat clau per lligar el triomf dels del Pla de l’Estany, que han mostrat una efectivitat molt alta davant un conjunt igualadí que cada vegada que estirava línies i generava perill rebia un cop del contrincant.

El Banyoles ha començat com volia, assestant el primer cop del partit gràcies a una diana de Lluís Bargalló tot just en el minut 11. El davanter ha rebut una passada d’Ignasi, que ha controlat i no s’ha pensat dues vegades provar un xutàs que ha superat al porter rival. L’Igualada ha estirat línies i ha intentat buscar les pessigolles als del Pla de l’Estany –Pedro ha rematat massa creuat amb el cap 20’–, però han estat els de Kiku Parcerisas que han pogut fer el segon quan Toni Güell s’ha enlairat més que tothom per superar Oliveros, però amb fora de joc, fet que ha obligat al col·legiat a anul·lar el gol (25’).

La pluja ha fet acta de presència a Banyoles i el joc s’ha equilibrat però el màxim golejador de l’equip banyolí ha aparegut per fer el 2-0 i aportar tranquil·litat als seus companys. Pime ha superat al porter des d’un lateral quan semblava que no tenia espai per endreçar l’esfèrica a dins de la porteria (37’).

En la segona part, de nou quan l’Igualada pressionava i semblava generar perill –Sergio Álvarez ha rematat amb el cap per damunt del travesser (52’)–, el Banyoles ha assestat el cop definitiu al rival amb una nova diana de Bargalló, gràcies a un nou obús que ha entrat per l’escaire (58’).

El 3-0 ha deixat el duel vist per sentència, sense opcions per a un Igualada ja descendit a primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)