Ho engeguen a rodar

Fase ascens 2a FEF. El Girona B diu adeu a l’ascens en la pròrroga contra un Cerdanyola amb deu (2-3)

Girona B 2 Cerdanyola 3

GIRONA:Jonatan; Sergi Benítez (Adri Gené, 68’), Dan Coll, Gamella, Ferri; Jofre, Àlex Sala; Joel Priego (Pau Víctor, 54’), Ferran Brugué (Suli, 54’), Gonpi (Kemo, 97’); i Zamorano (Pachón, 54’).CERDANYOLA:Manu Martín; Jonny (Manso, 106’), Alberto, Uri, Dani Martí; Pinto (Hamza, 70’), Rubén (Elhadji, 89’), Pitu (Aliaga, 70’), Nils Puchades; Javi López (Sosa, 62’) i Servetti.GOLS:0-1 (15’) Javi López. 1-1 (73’) Adri Gené. 2-1 (95’) Adri Gené. 2-2 (116’) Servetti. 2-3 (118’) Uri.ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:als locals Ferran Brugué, Ferri, Pau Víctor, Jonatan, Pachón i Dan Coll; i als visitants Alberto, Pitu, Rubén, Jonny, Hamza i Lázaro.T.V.:directa al local Gonpi (100’), quan estava a la banqueta, i al visitant Nils Puchades per doble groga (104’).

No ha pogut ser. El Girona es quedarà a la tercera divisió federació després de perdre ahir contra el Cerdanyola en la semifinal del play-off d’ascens, en un partit èpic en què el filial gironí va cometre errors imperdonables i va acabar encaixant una derrota dolorosíssima, i és que els gironins havien fet el més difícil i anaven guanyant en la pròrroga, però es van deixar remuntar per un rival amb deu d’una manera incomprensible.

Ja la primera hora de partit va ser difícil d’assimilar, i és que el Girona B va tenir el control absolut del duel, però no va servir de res, ja que el plantejament era més per no tenir problemes darrere que per buscar el gol. A més, no li va sortir bé, i és que, en una acció en els primers minuts, Gamell es va encantar i Javi López ho va aprofitar per fer el 0-1.

El guió del partit feia patir, però en la segona part, amb l’entrada de Suli, Pau Víctor, Pachón i Adri Gené, l’equip va canviar la cara i va poder empatar el duel abans del final amb un gol d’Adri Gené a centrada de Gonpi. El primer pas estava fet i en l’inici de la pròrroga Gené va marcar de nou després d’una bona acció de Pau Víctor i Pachón (2-1, 95’). Per si no n’hi havia prou, el Cerdanyola va quedar amb deu i això va fer que pràcticament abaixés els braços. Però quan ja no hi creien ni els visitants, el Girona B va ser covard i poruc. L’equip es va tancar al darrere i el Cerdanyola ho va aprofitar per signar, amb dianes de Servetti (116’) i Uri (118’), els dos gols que necessitava per obrar un miracle i deixar el Girona B fora de la lluita per l’ascens.

És el cop més dur que he viscut mai en la meva trajectòria com a jugador o entrenador