Mundial

Messi topa amb Bravo i el pal

Mundial 2022. L’atacant del Barça marca des del punt de penal l’únic gol d’una argentina que no passa de l’empat contra Xile (1-1)

Ho ha intentat de forma reiterada Leo Messi aquesta matinada, però entre les intervencions de Claudio Bravo i una pilota estavellada a la fusta en un colpeig de falta, no ha pogut liderar l’Argentina a la victòria davant una Xile sense Arturo Vidal però amb un bon to futbolístic. Sense excel·lir, això sí, ha estat millor l’albiceleste, que s’ha avançat en el marcador des del punt de penal gràcies a l’execució de Messi, que en aquesta ocasió sí ha enganyat Bravo. La pilota aturada, però, ha permès al quadre xilè, mitjançant Alexis Sánchez, neutralitzar l’avantatge d’una Argentina que ja no ha trobat més escletxes en la porteria de La Roja.

En la resta de partits de la jornada a Sud-amèrica, Colòmbia ha golejat el Perú (0-3) amb Yerry Mina obrint el marcador, l’Uruguai no ha pogut a Montevideo amb el Paraguai amb una acció polèmica en què li han anul·lat un gol legal per fora de joc a la celeste i Bolívia fent valer l’altura de La Paz (3-1), ha derrotat Veneçuela amb un doblet del davanter Marcelo Moreno Martins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)