Eurocopa

Bombolla paral·lela després del segon positiu

Selecció espanyola. Diego Llorente se suma a Busquets i Luis Enrique crea un grup de treball al marge dels convocats per a l’Eurocopa, amb onze internacionals sub-21 i altres sis jugadors

El central Diego Llorente ha estat el segon contagi per coronavirus en la selecció espanyola i ha provocat que, per si apareixen nous casos, Luis Enrique hagi creat una convocatòria paral·lela a la dels futbolistes citats per a l’Eurocopa. Per això han estat cridats sis nous jugadors: Kepa, Raúl Albiol, Carlos Soler, Rodrigo Moreno, Brais Méndez i Pablo Fornals. A ells s’hi han afegit onze futbolistes més, procedents de la selecció sub-21 qua ahir va golejar Lituània. Entre aquests hi ha els catalans Òscar Mingueza (Barça), Javi Puado (Espanyol) i Marc Cucurella (Getafe).

Pel que fa a Diego Llorente, va ser enviat, com Busquets, al seu domicili, mentre continua viu el debat de si els jugadors de la selecció espanyola s’han de vacunar. Aquesta tarda sembla que la mesura serà aprovada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)