Territorial

El Lloret queda subcampió i el Palamós envia el Llagostera B a plaça de descens

1a catalana. Els de la Selva han guanyat 4-5 al Manlleu però la victòria del Tona contra l’Escala ha impedit que guanyessin el títol i disputessin la promoció d’ascens a tercera divisió FEF. Els palamosins s’intercanvien la posició amb els llagosterencs en la part baixa de la taula

La lliga regular a la primera catalana s’ha acabat i les posicions de la classificació han quedat del tot definides. En la part alta, el Tona ha aconseguit quedar primer en el subgrup 1A després de golejar a l’Escala (5-2). La victòria del Lloret al camp del Manlleu (4-5), que tenia opcions d’atrapar al tonencs, ha estat estèril a l’hora d’aconseguir el campionat i, de retruc, la plaça per disputar la promoció d’ascens a la tercera divisió FEF (juntament amb l’EF Guineueta, l’Ascó i el Mollerussa).

En la part baixa, el duel directe entre el Llagostera B i el Palamós ha definit l’única plaça de descens per adjudicar. El filial blau-i-vermell en tenia prou amb un empat per salvar-se de manera definitiva però ara haurà d’esperar la decisió de la FCF sobre si hi ha descensos o no (s’haurà de debatre en l’assemblea) per saber on competirà el curs vinent.

El Palamós ha guanyat el partit 0-1 amb una solitària diana de Toni Rossel des del punt de penal (83’), un triomf que ha alliberat de tota pressió al degà del futbol català.

En la resta de la jornada disputada avui, la Jonquera ha tancat la temporada encaixant una nova golejada, aquesta vegada a casa contra el Vic (1-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)