Eurocopa

Primera victòria d’Àustria en una fase final d’Eurocopa

Grup C. Lainer, Gregoritsch i Arnautovic signen els gols del combinat austríac contra Macedònia del Nord, que debutava en aquest torneig i ven cara la derrota

Àustria 3 Macedònia del N. 1

ÀUSTRIA:Bachmann; Lainer (Baumgartlinger, 90+3’), Dragovic (Lienhart, 46’), Hinteregger, Ulmer; Baumgartner (Gregoritsch, 58’), Laimer, Xaver Schlager (Ilsanker, 90+3’), Alaba; Sabitzer i Kalajdzic (Arnautovic, 58’).MACEDÒNIA DEL NORD:Dimitrievski; Nikolov (Kostadinov, 63’), Stefan Ristovski, Velkovski, Musliu (Milan Ristovski, 86’), Alioski; Bardhi (Trickovski, 82’), Ademi, Elmas; Pandev i Trajkovski (Bejtulai, 63’).GOLS:1-0 (18’) Lainer. 1-1 (28’) Pandev. 2-1 (78’) Gregoritsch. 3-1 (89’) Arnautovic.ÀRBITRE:Andreas Ekberg (Suècia). T.G.: A Trajkovski, Alioski i Lainer.PÚBLIC:10.000 espectadors a l’estadi Nacional de Bucarest.

En la seva tercera participació en una fase final d’Eurocopa, la selecció d’Àustria va guanyar per primer cop un partit. Ho va fer ahir, contra la debutant Macedònia del Nord, amb gols de Lainer, Gregoritsch i Arnautovic. Pels macedonis, va marcar Pandev.

Macedònia no patia gaire els primers minuts, fins que Sabitzer va trencar la defensa amb una assistència magistral, en diagonal, d’esquerra a dreta, que Lainer va aprofitar per enviar la pilota a la xarxa. L’empat, però, no va trigar a arribar, com a conseqüència d’una errada inexplicable d’Alaba i del porter, Bachmann, que va aprofitar el veterà Pandev.

En la segona part, Àustria va portar la iniciativa i Macedònia, ben plantada al darrere, va mirar de colpejar en algunes fogonades de Bardhi. El cas és que es va arribar al tram final sense ocasions clares, fins que, de nou, una gran passada des de l’esquerra, en aquest cas de David Alaba, va desencallar el partit a favor dels austríacs. Gregoritsch va posar el peu, anticipant-se a l’acció de la defensa, per signar el 2-1. En l’últim sospir, un altre jugador que Fode havia fet sortir des de la banqueta, Arnautovic, va tancar el resultat, aprofitant que Macedònia jugava desesperadament a l’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)