Eurocopa

Tradició i futur en un clàssic del futbol mundial

França Alemanya

FRANÇA:Lloris; Pavard, Varane, Kimbembe, Hernández; Kanté; Pogba, Rabiot; Griezmann; Benzema i Mbappé.ALEMANYA:Neuer; Ginter, Hummels, Rüdiger; Kimmich, Gündogan, Kroos, Gosens; Havertz, Müller; i Gnabry.ÀRBITRE:Del Cerro Grande.ESTADI:Allianz Arena (Munic)HORA:21 h (Telecinco).

Les dues últimes campiones del món, França i Alemanya, es veuran les cares en el partit inaugural de tots dos equips en un duel amb moltes connotacions de passat i de futur. La glòria viscuda pels dos països contrasta amb l’esperit de renovació que governa les dues plantilles; la francesa, amb l’esperança d’Mbappé; la teutona, amb una renovació del seu esquelet.

“Ells poden ser tranquil·lament favorits, tenen grans davanters. Nosaltres hem de ser agressius i marcar territori. Estem preparats”, ha assenyalat Rudiger, defensa d’Alemanya, que ha apel·lat a l’agressivitat per fer front a l’estil de joc francès. “Cadascú juga amb les seves armes”, ha respost Mbappé: “Les nostres són associar-nos i jugar el nostre futbol. Si les seves armes són unes altres, que facin amb aquestes”, hi ha afegit el davanter francès.

França apostarà per un 4-4-2 en què s’espera el retorn a la titularitat de Benzema –recuperat per una lesió petita contra Bulgària–, acompanyant Mbappé i assistit per Griezmann des de la mitja punta. Joachim Low, en canvi, podria posar un esquema amb tres defenses i tres davanters que pugui transformar-se en una teranyina si el partit l’acaba conduint França com es pot preveure. Existeix el dubte sobre si Klostermann jugarà en el lateral dret i Kimmich passarà al centre guardant les esquenes de Kroos i Gundogan, tot i que el més probable és que Kimmich jugui a la banda dreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)