Eurocopa

Turcs i gal·lesos buscaran tres punts vitals

Grup A.

Turquia Gal·les

TURQUIA:Çakir; Zeki Çelik, Demiral, Söyüncü, Umut Meras; Ayhan, Tufan, Çalhanoglu, Kahveci, Ünder; Yilmaz.GAL·LES:Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Morrell, Allen; Bale, Ramsey, James; Moore.HORA I TV:18 hores. Cuatro.ÀRBITRE:Artur Dias (Portugal).ESTADI:Olímpic de Bakú.

Gairebé amb la mateixa necessitat de punts, les seleccions de Turquia i Gal·les es trobaran aquesta tarda, a l’Estadi Olímpic de Bakú, encetant la segona jornada del grup A. Després de ser escombrats a Roma per la selecció italiana en el partit inaugural de l’Eurocopa, els turcs buscaran la seva redempció contra el rival teòricament més accessible del grup. Senol Günes, el seleccionador del combinat otomà, un equip eminentment físic, podria fer alguns canvis al centre del camp, per tal de mantenir la possessió de la pilota i portar-la amb més facilitat a la zona ofensiva, cosa que no va aconseguir contra la selecció italiana. Tot i això, és probable que mantingui el 4-2-3-1. Günes assegura que no fa cas de les crítiques, insinua canvis en l’onze i assegura que vol sumar els sis punts que li queden en disputa, els tres d’avui i els de la darrera jornada, contra Suïssa.

“Començar sumant era molt important per a nosaltres”, reconeix el seleccionador gal·lès, Rob Page. Però, tot i l’empat aconseguit contra Suïssa, el partit contra Itàlia de l’última jornada de la lligueta obliga els dracs a aconseguir una victòria aquesta tarda, si volen mantenir la possibilitats de classificar-se en les eliminatòries. El seu principal argument ofensiu serà, novament, Kieffer Moore, el davanter del Cardiff City, que ja va veure porta contra els suïssos.

No m’importen les crítiques, si són constructives. Crec en els meus jugadors
Senol Günes
SELECCIONADOR DE TURQUIA
Respectem tots els equips que hi ha en el nostre grup, però no tenim por de ningú
Rob Page
SELECCIONADOR DE GAL·LES
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)