Eurocopa

Rússia recupera terreny

Grup B. Un solitari gol d’Aleksey Mirantxuk permet el conjunt eslau imposar-se a Finlàndia (0-1)

Després de la victòria sense pal·liatius en l’estrena contra Bèlgica, Rússia ha fet la feina derrotant Finlàndia i tornant-se a ficar de ple en la pugna per una plaça en el grup B. Malgrat que s’ha mostrat força vulnerable en defensa –Pohjanpalo ha vist com li anulaven un gol per un fora de joc mil·limètric– i que ha patit un nou contratemps en forma de lesió, ja que Mario Fernandes ha patit un fort impacte a les vertebres, el conjunt d’Stanislav Cherchesov ha tingut també facilitats per intimidar la porteria de Hradecky i sobretot l’encert per part d’un dels seus millors futbolistes com és Aleksey Mirantxuk per traduir una de les múltiples ocasions que ha generat en gol. Després d’una gran combinació amb Dzyuba, el mitjapunta de l’Atalanta ha col·locat la pilota a l’escaire, lluny de l’abast del porter finès.

Tot i que ha estat un resultat curt, Rússia ha estavellat una pilota a la fusta mitjançant Dzyuba i ha obligat Hradecky a posar més d’una mà de mèrit. En espera del Bèlgica-Dinamarca de demà, russos, belgues i finlandesos viuen empatats a tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)