Eurocopa

Ucraïna i Macedònia busquen una vida extra

Grup C.

Ucraïna Macedònia

UCRAÏNA:Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Zinchenko, Sydorchuk, Malinovskyi; Yarmolenko, Yaremchuk, Tsygankov.MACEDÒNIA:Dimitrievski; Alioski, Musliu, Velkovski, Ristovski, Nikolov; Elmas, Ademi, Bardhi; Trajkovski, Pandev.ÀRBITRE:Fernando Andrés Rapallini.HORA:15 h..TV:Cuatro.

Ucraïna i Macedònia es veuen les cares en un duel en què totes dues seleccions necessiten un triomf per mantenir les possibilitats de passar a vuitens de final. Els dos equips arriben a aquesta segona jornada del grup C amb derrotes a la motxilla. Ucraïna va caure amb dignitat contra Holanda (3-2) mostrant un futbol elèctric i una disposició indomable davant una de les favorites. Aquest és el gran aval del conjunt d’Andrei Xevtxenko per sumar els tres punts contra Macedònia. El conjunt balcànic és un dels equips més limitats de l’Eurocopa. Ho basa tot en una defensa sòlida, però va acabar patint en el tram final del partit per acabar perdent contra Àustria (3-1). Macedònia té un punt a favor: és debutant en una fase final de l’Eurocopa i pot jugar sense complexos. Hi té molt a guanyar i poc a perdre, i Ucraïna, per plantilla i jugadors, surt com a favorita. Però en aquesta Eurocopa res es pot donar per fet i la tossuderia i competitivitat dels balcànics pot igualar les coses sobre la gespa. De fet, el seleccionador ucraïnès advertia del perill dels macedonis. “Tenim un partit molt important contra un equip que mereix respecte, té caràcter i un estil de joc propi i surt bé al contraatac; són lluitadors i no esperem cap regal”, va dir Xevtxenko. “En els últims dos anys han tingut molt bons partits en què han guanyat a equips capdavanters, i hem d’anar amb compte amb les seves contres.”

Per la seva banda, el mig de Macedònia Eljif Elmas espera veure avui una nova versió del seu equip. “Espero que el partit contra Ucraïna sigui una mica diferent des de la nostra perspectiva, perquè serà el nostre segon partit, i sabem el que planteja Ucraïna. Som molt optimistes de cara al partit, i tenim confiança. Com sempre, anem a buscar la victòria en tots els partits, així que aquest no n’és cap excepció. Espero que puguem fer feliç tot el país.”

Macedònia mereix respecte, té caràcter i un estil propi. Són lluitadors i no esperem cap regal
Andrei Xevtxenko
SELECCIONADOR D’UCRAÏNA
Som molt optimistes i tenim confiança. Com sempre, anem a buscar la victòria
Eljif Elmas
SELECCIONADOR DE MACEDÒNIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)