Eurocopa

Països Baixos i Àustria, el lideratge en joc

Grup C

Països Baixos Àustria

PAÏSOS BAIXOS:Stekelenburg; De Ligt, De Vrij, Blind; Dumfries, De Roon, De Jong, Wijnaldum, Van Aanholt; Weghorst, Depay.ÀUSTRIA:Bachmann; Dragovic, Alaba, Hintergger; Lainer, Laimer, Schlger, Sabitzer, Ulmer; Kalajdzic, Baumgartner.ÀRBITRE:Orel Grinfeeld (ISR).HORA:21h.TV:Telecinco.ESTADI:Johan Cruyff.

Els Països Baixos i Àustria es jugaran avui el lideratge provisional del grup C després del triomf de tots dos equips en la jornada inaugural contra Ucraïna i Macedònia, respectivament. Els locals esperen constatar les bones sensacions del primer partit, on van mostrar un futbol solvent tot i estar contra les cordes per les dues fuetades d’Ucraïna, que van portar els Països Baixos al límit. Àustria arriba amb il·lusions renovades després de la victòria contra Macedònia, el primer triomf dels austríacs en una Eurocopa i que ara volen replicar a una de les favorites. Arguments en tenen gràcies a la polivalència de David Alaba i la força de Laimer i Sabitzer en la medul·lar.

Arnautovic, sancionat

Tot i això, els austríacs perden el concurs d’Arnautovic per sanció per haver celebrar un gol contra Macedònia de manera injuriosa. El davanter es va disculpar, però l’organisme federatiu s’ha mostrat implacable. “És un bon jugador”, va dir el seleccionador, Frank de Boer, que, per contra, disposarà de Matthijs de Ligt. El central està totalment recuperat dels seus problemes musculars. “De Ligt jugarà. S’ha entrenat bé en els últimes dies. Ha participat en tots els entrenaments i està preparat”, ha dit el seleccionador oranje, que va parlar del seu adversari. “Àustria fa molts anys que va a l’alça. Alaba és un nom conegut i Arnautovic, també. Jugadors importants, i grans noms. Molts d’ells juguen a Alemanya. Tenen un gran bloc i són molt difícils de batre”, hi va afegir.

“Una cosa és clara: continuem necessitant punts per classificar-nos per als vuitens de final. Això és exactament el que hem de continuar fent. Els nois van guanyar el primer partit i van fer història, però cal seguir”, va dir el seleccionador austríac, Franco Foda. “Mai hi ha partits fàcils, especialment en l’Eurocopa. Crec que Holanda és un gran equip amb molts jugadors individuals magnífics que juguen en clubs d’elit, però van tenir algunes dificultats contra Ucraïna”, va explicar el migcampista autríac Michael Gregoritsch.

De Ligt serà titular. S’ha entrenat bé els últims dies i està preparat
Frank de Boer
seleccionador dels països baixos
Una cosa està clara: continuem necessitant punts per classificar-nos
Franco Foda
seleccionador d’àustria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)