Eurocopa

Ucraïna exhibeix un bon to i venç Macedònia del Nord (2-1)

Grup C. Els gols de Iarmolenko i de Iaremtxuk donen la victòria als de Xevtxenko

Ucraïna segueix dempeus. Després d’haver competit en l’estrena amb molt d’orgull tot i acabar caient, els eslaus han guanyat el seu partit contra Macedònia del Nord, exhibint per moments un bon futbol i mantenint molt vives les seves aspiracions en el torneig.

En una primera meitat en que ha estat infinitament superior, l’equip comandat per Andrei Xevtxenko ha pogut colpejar. Després d’exhibir un futbol fluid i de bon peu, amb esquerrans de seda com Malinovski, Zintxenko o Iarmolenko, a més de Xaparenko o Iaremtxuk, els ucraïnesos han trobat el premi del gol a la sortida d’un còrner quan Iarmolenko ha superat Dimitrievski amb una rematada creuada. I lluny de deixar reaccionar Macedònia, Ucraïna ha doblat el seu avantatge pocs minuts després amb una bona passada al primer toc de Iarmolenko que Iaremtxuk ha definit amb categoria al primer pal.

Empesa per la necessitat, després d’haver perdut ja en l’estrena contra Àustria, Macedònia ha millorat després de la represa i ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un penal que Buschan ha aturat a Alioski, però que el futbolista del Leeds ha aconseguit reblar en el rebot.

Però lluny de posar-se nerviosa, Ucraïna ha tornat a agafar les regnes del partit en el tram final i fins i tot podria haver sentenciat abans si Ruslan Malinovski, d’extraordinari partit, hagués transformat un penal que ha avortat el porter del Rayo Vallecano Stole Dimitrievski. Amb el triomf, Ucraïna entra de ple en la lluita per la classificació i Macedònia queda en una situació límit, eliminada si no guanya Àustria aquest vespre als Països Baixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)