Eurocopa

França busca el bitllet amb la incògnita de les rotacions

Hongria França

HONGRIA:Gulácsi; Botka, Orbán, Szalai A.; Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Négo, Fiola; Szalai Á. i Sallai.FRANÇA:Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kanté, Rabiot, Pogba; Griezmann, Mbappé i Benzema.ÀRBITRE:Oliver (Anglaterra).CAMP:Puskas Arena (Budapest).HORA:15 h (Cuatro).

El tècnic francès, Didier Deschamps, és un amant de les rotacions durant la fase de grups. La seva selecció mana amb mà de ferro el seu grup després del triomf contra Alemanya i té la possibilitat d’assegurar-se la classificació amb una victòria contra Hongria, la selecció més dèbil del grup.

La incògnita és si els bleus utilitzaran un onze amb alternatives, ja que aquesta fase de grups no dona a l’entrenador l’oportunitat de fer rotacions (l’últim partit és contra Portugal), o si preferiran posar tota la carn a la graella i pensar en el descans en el futur.

Deschamps va fer dos dels cinc canvis en el partit contra Alemanya, en el minut 89 i en el 95, conscient que la victòria contra Alemanya suposava un pas endavant decisiu en la seva classificació. Amb 26 homes en la convocatòria, i jugadors de qualitat, el tècnic podria introduir canvis o, almenys, avançar les substitucions durant el partit. Tot plegat, perquè no s’espera gaire resistència d’Hongria, que té l’avantatge de jugar a casa i en l’únic país que permet el 100% de l’aforament, però que va donar una imatge pobra contra Portugal (0-3) tot i la resistència utilitzada. Una pressió alta i l’agressivitat són les credencials de la selecció dirigida per Marco Rossi, a qui li falta qualitat al mig del camp per tenir més continuïtat en el joc ofensiu. Tot plegat farà que la intenció de la selecció local sigui intentar colpejar a partir de transicions ofensives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)