Eurocopa

Luis Enrique fa pinya amb Morata, que serà titular

Grup E. El davanter de la Juve, víctima de l’escarni dels aficionats de ‘la roja’ després del decebedor empat sense gols contra Suècia, mantindrà el seu lloc en l’onze avui contra Polònia

Álvaro Morata: 20 gols aquesta passada temporada amb la Juve i 3 gols en l’anterior Eurocopa del 2016, els mateixos que Cristiano, Nani, Payet, Giroud i Bale. Només Griezmann en va marcar més (6). Números. Però el golejador no viu del passat. El present mana i aquest present diu que Espanya no va marcar en el debut contra Suècia i que es va quedar també a zero en l’amistós de preparació contra Portugal. Aquest present diu que Morata ha estat titular en els últims quatre partits de la roja i no ha marcat cap gol. Ni contra Kosova ni contra Geòrgia. El seu últim gol va ser contra Grècia, al març.

Espanya va decebre en el debut contra Suècia. No per joc, però sí per falta de punteria. El 85% de possessió de pilota de l’equip de Luis Enrique no es va materialitzar en gols i els aficionats espanyols ho van pagar amb Morata. La víctima fàcil. Xiulets i més xiulets. D’això justament n’ha parlat el mateix protagonista en les últimes hores: “Els xiulets? No passa res. Jo soc el primer que soc autocrític i que després d’un partit quan he fallat una ocasió clara em costa dormir. El millor d’això és que tens una altra oportunitat i segurament en tindré més. Estic molt motivat, més que mai, i l’única cosa que li puc demanar a la gent que vagi a La Cartuja és que donin suport a la selecció.”

El futbolista de la Juve va ser protagonista en la sala de premsa prèvia al partit d’aquesta nit a Sevilla i ho tornarà a ser avui damunt la gespa contra Polònia (21 h), perquè Morata serà titular una altra vegada. La seva participació la va confirmar Luis Enrique: “Contra Polònia, Morata i deu més.” Luis Enrique sempre contra corrent. “A Morata li he dit que continuï fent el mateix. Ens aporta moltíssim en atac i en defensa.” “A l’afició li diria que pot xiular al mister si detecta apatia dels jugadors o si és un desastre l’equip a nivell organitzatiu, però cal ser positius.” Morata acumula 372 minuts sense marcar amb la selecció. Avui tornarà a estar en el punt de mira. “Agraeixo la confiança al mister. Jo sempre ho dono tot quan jugo amb la selecció.” Promet treball, però Espanya necessita gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)