Eurocopa

Txecs i anglesos, sota l’ombra del tripijoc

Grup D.

REP. TXECA ANGLATERRA

REPÚBLICA TXECA:Vaclik; Boril, Celustka, Kalas, Coufal; Soucek, Holes, Darida; Jankto, Masopust i Schick.ANGLATERRA:Pickford; Tripper, Mings, Stones, Walker; Rice, Phillips, Mount; Sancho, Kane i Foden.HORA I TV:21 hores. Telecinco.ÀRBITRE:Artur Dias (Portugal).ESTADI:Wembley.

La República Txeca i Anglaterra es veuen les cares aquesta nit, a Wembley, per tancar la seva participació en la lligueta del grup D de l’Eurocopa, amb la classificació a tocar després d’haver sumat quatre punts. De fet, un empat classificaria matemàticament les dues seleccions com a primera i segona de grup, un fet que convida a dubtar sobre un possible pacte de no agressió.

La selecció anglesa, en tot cas, no ha demostrat fins ara el potencial que se li suposa a un dels favorits del torneig. Davant de Croàcia i Escòcia no ha perdut i ha deixat la seva porteria a zero, però ha vist porta només una vegada, fet que demostra que pateix molt en atac estàtic i que prioritza no encaixar gols a marcar-ne. Aquesta nit, Anglaterra mirarà de vèncer i convèncer, però estarà temptada pel fet que el segon lloc del grup li regala un encreuament més fàcil en els vuitens ja que evitaria el segon del grup F (França, Alemanya o Portugal). Els anglesos, a més, afronten el duel amb un ull posat en el positiu de l’escocès Gilmour, a qui es van enfrontar divendres.

Quant als txecs, s’espera que surtin amb un plantejament menys atrevit que contra Croàcia i Escòcia. L’empat els val i els resultats que han aconseguit fins ara han millorat les expectatives que tenien abans del torneig.

Seria un honor crear problemes a la selecció anglesa, perquè són un gran equip
Jaroslav Silhavy
SELECCIONADOR DE LA REP. TEXCA
Molts aficionats van deixar de banda el partit contra els txecs. Nosaltres, per descomptat, no
Gareth Southgate
SELECCIONADOR D’ANGLATERRA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)