Eurocopa

Bèlgica no fa concessions

Grup B. Un gol en pròpia porteria de Hradecky i la sentència de Lukaku (0-2) deixen quasi sense opcions una Finlàndia que acaba tercera

Bèlgica acaba el grup sense concedir un sol punt després de despatxar aquest vespre a Sant Petersburg una Finlàndia que durant una bona estona ha vist com s’estava ficant com a segona de grup, però que no ha resistit en la segona meitat i, tercera de grup amb només tres punts, queda pràcticament fora de l’europeu.

Amb un onze molt ofensiu, amb Eden Hazard i Kevin de Bruyne per primera vegada com a titulars en el torneig i amb l’aparició en l’equip de Leandro Trossard i de l’elèctric Jerémy Doku en l’onze, els diables rouges han hagut de fer front a una Finlàndia com era previsible molt aculada, amb el seu innegociable 5-3-2. I encara que Bèlgica hi ha anat amb insistència, quan no era una cama, era la imprecisió en l’última passada i quan no, una mà de Hradecky, com la que ha tret a un bon xut de Doku a baix que ha impedit Bèlgica anar-se’n al descans ja en avantatge. Però amb l’escenari de partit que s’estava presentant a Sant Petersburg, era només qüestió de temps que acabés caient el gol i ho ha fet amb molt mala fortuna pel porter finlandès Hradecky, que s’ha ficat en la seva pròpia porteria una rematada de cap de Vermaelen al pal. I ja en el tram final, quan els finesos ho intentaven a la desesperada, Lukaku ha correspost a la seva cita amb el gol per, amb un revers, apagar les esperances del conjunt nòrdic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)