Eurocopa

Polònia necessita vèncer Suècia, que vol el lideratge

Grup E. El conjunt suec es mantindrà fidel al seu pragmatisme i a la solidesa al darrere i els polonesos confien en Lewandowski

Suècia Polònia

SUÈCIA:Olsen; Lindelof, Danielson, Augustinsson; Lustig, Larsson, Svensson, Claesson u Olsson, Forsberg; Isak i Quaison..POLÒNIA:Szczesny; Bereszynski, Bednarek o Dawidowiz, Glik; Jozwiak, Moder, Krychowiak, Zielinski, Puchacz; Lewandowski y SwiderskiÀRBITRE:Michael Oliver (anglès).ESTADI:Krestovski (19.00 h).

Suècia i Polònia s’enfronten avui amb uns objectius radicalment diferents. Tots dos buscaran la victòria, però mentre que els escandinaus ja s’han classificat per als vuitens i lluitaran per la primera plaça del grup, els polonesos volen una victòria salvadora que els permeti classificar-se, així que tindran un ull posat en l’altre duel del grup, que enfrontarà Espanya amb Eslovàquia.

Suècia no és un equip que arrisqui, i encara menys sense necessitat, així que no s’espera que surti a l’atac a la desesperada. Com ja va fer contra Espanya, esperarà al seu camp, ben ordenat defensivament i esperant moments puntuals i errades del rival per fer mal. En absència d’Ibrahimovic, Isak és el seu referent en atac.

A Polònia, però, només li val la victòria. En el seu debut en l’Eurocopa es van veure sorpresos per Eslovàquia, però l’empat contra Espanya els ha donat una nova oportunitat que no volen desaprofitar. El conjunt de Paulo Sousa ha recuperat part de la confiança i estan convençuts de les seves possibilitats, però també són conscients que no es poden deixar sorprendre com els va passar contra Eslovàquia. Malgrat ser un equip amb jugadors de nivell, moltes de les seves possibilitats dependran de si Robert Lewandoski, el seu millor futbolista, està inspirat. Contra la selecció espanyola va marcar i se’l va veure a un millor nivell que no pas en el primer partit. Si els seus acompanyants a les bandes li serveixen bones pilotes, serà un perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)