2a divisió A

França, primera en el grup de la mort

Grup F. La vigent campiona del món s’assegura el lideratge després d’empatar contra Portugal i jugarà els vuitens contra Suïssa. Els portuguesos, que passen com a tercers, es veuran les cares amb Bèlgica

França i Portugal jugaran els vuitens de final de l’Eurocopa, després d’una darrera jornada a Budapest en què els gols de Karim Benzemá i de Cristiano Ronaldo han establert unes taules que garanteixen als francesos la primera plaça del grup i enfrontar-se a Suïssa als vuitens. Portugal, que accedeix com a tercera, s’haurà de veure les cares amb Bèlgica.

Després de la desfeta contra Alemanya, Fernando Santos ha apostat per modificar la parcel·la central del seu equip donant entrada a Renato Sanches i a João Moutinho i ha encertat, perquè un amb dinamisme i l’altre amb experiència, han dibuixat una Portugal amb molta més capacitat amb la pilota, que no ha tingut grans problemes per contenir l’atac francès en la primera meitat i que a sobre s’ha pogut avançar en el marcador gràcies a un clar penal de Lloris sobre Danilo Pereira que ha materialitzat Cristiano Ronaldo.

Però quan el partit desembocava ja en el descans, Mateu Lahoz ha castigat als portuguesos penalitzant un penal força qüestionable de Nélson Semedo sobre Mbappé que Benzemá, en una execució molt similar a la de Ronaldo, també ha enviat al fons de la xarxa.

I malgrat França no ha donat grans sensacions en el tràmit del joc, sí ha demostrat la seva contundència només reprendre’s el joc amb una passada llarga de Pogba que novament Benzemá ha materialitzat amb categoria.

Amb la segona diana del davanter del Real Madrid, Portugal ha estat temporalment eliminada, però novament Cristiano Ronaldo, i novament des del punt de penal, per unes clares mans de Koundé dins l’àrea, ha tornat a establir unes taules que donaven aire a l’equip de Fernando Santos i que ja no es mourien per assegurar la classificació de tots dos equips de cara als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)