Territorial

Kiku Parcerisas renova amb el Banyoles

1a catalana. Tot i el descens des de tercera divisió, la gran segona fase de l’equip ha empès al club a confiar un curs més en el seu tècnic

El Banyoles acaba d’anunciar la continuïtat del seu entrenador, Kiku Parcerisas, de cara el curs 2021/22. Tot i el descens de categoria de l’equip del Pla de l’Estany des de tercera divisió, la gran segona fase que ha fet a mans de Parcerisas han mogut al club banyolí a oferir la renovació al tècnic maresmenc.

El jove entrenador va arribar al Banyoles el passat 14 de gener procedent del departament de scouting del juvenil i del filial del Girona per substituir a Pitu Batlle. L’equip estava clavat a la part baixa de la classificació i en el final de la primera fase va aconseguir tres victòries, dos empats i sis derrotes que auguraven un miracle si els del Pla de l’Estany volien lluitar per la salvació.

La segona part de la temporada, però, va ser excel·lent gràcies a un balanç de cinc victòries, tres empats i dues derrotes, uns números brillants que van permetre somiar als banyolins tot i que al final van quedar-se a prop de fer-la grossa. Precisament el bon treball i els resultats de la plantilla amb Parcerisas al capdavant han fet que les dues parts segellessin l’acord per continuar plegats a la primera catalana i intentar tornar el més aviat possible a tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)