Eurocopa

Dolberg es reivindica en la golejada de Dinamarca

Vuitens. El davanter del Niça, que només havia jugat trenta minuts fins ara en l’Eurocopa, cobreix la baixa de Poulsen amb un doblet i envia cap a casa Gal·les, semifinalista el 2016

Gal·les 0 Dinamarca 4

GAL·LES:Ward, Roberts (Williams, 41’), Mepham, Rodon, Davies, Morrell (Wilson, 60’), Allen, Bale, Ramsey, James (Brooks, 78’) i Moore (Roberts, 78’).DINAMARCA:Schmeichel, Christensen, Kjaer (Andersen, 77’), Vestergaard, Stryger Larsen (Boilesen, 77’), Hojbjerg, Delaney (Jensen, 60’), Maehle, Braithwaite, Dolberg (Cornelius, 70’) i Damsgaard (Norgaard, 60’).GOLS:0-1 (27’) Dolberg. 0-2 (48’) Dolberg. 0-3 (88’) Maehle. 0-4 (94’) Braithwaite.ÀRBITRE:D. Siebert (alemany). T.G.: A Moore, Rodon, Brooks i Bale. T.V.: A Wilson (90’).ESTADI:Johan Cruyff Arena.

El destí va unir a Amsterdam els dos porters del Leicester. Glòria per a Schmeichel i final del trajecte per a Ward. Ell i Gal·les, semifinalista de l’anterior cita del 2016, diuen adeu a aquesta Eurocopa. També Gareth Bale, que no marca amb la seva selecció des de l’octubre del 2019 i va tornar a decebre, un dia més.

Gran demostració de força de Dinamarca sobre la gespa de l’estadi Johan Cruyff. Ni tan sols les baixes de Poulsen i Wass van minvar una selecció en clara línia ascendent. Que l’afer Eriksen ha fet més fort aquest grup humà és una evidència. Dinamarca, amb el seu futbol coral, espera rival en els quarts de final: serà la República Txeca o els Països Baixos.

Coses de la vida, el substitut de Poulsen va ser l’home del partit. Doblet de Dolberg per desactivar Gal·les. El primer amb un xut boníssim al pal llarg i el segon després d’aprofitar una errada greu en el rebuig per part de Williams, que havia entrat pel lesionat Roberts. L’error del lateral suplent del Liverpool va penalitzar Gal·les, que no va tenir en cap moment capacitat de reacció.

Dinamarca encara en faria dos més. Maehle, jugador de l’Atalanta, va marcar el tercer després de controlar i retallar el seu defensor dins l’àrea i d’afusellar Ward, i la cirereta la va posar Braithwaite. Primer gol del davanter del Barça en aquesta Eurocopa. Braithwaite, que ja havia enviat una pilota al pal en el 85’, va tancar el marcador en el temps afegit amb un bon xut col·locat, en una acció validada pel VAR.

L’expulsió de Wilson amb vermella directa en els últims minuts del partit, un clar indicador de la desesperació i impotència de Gal·les.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)