Eurocopa

La República Txeca elimina els Països Baixos (0-2) i Depay i De Jong ja tenen vacances

Països Baixos 0 República Txeca 2

PAÏSOS BAIXOS:Sketelenburg, Blind (Timber, 81’), van Aanholt (Berghuis, 81’), De Vrij, Dumfries, De Ligt, Wijnaldum, De Roon (Weghorst, 73’), Frenkie De Jong, Depay i Malen (Promes, 57’).REPÚBLICA TXECA:Vaclik, Celustka, Kaderabek, Coufal, Kalas, Holes (Kral, 86’), Masopust (Jankto, 79’), Sevcik (Hloszek, 85’), Barak, Soucek, Schick.GOLS:0-1 (68’) Holes. 0-2 (80’) Schick.ÀRBITRE:Karasev.T.G.:a Dumfries i Frenkie De Jong, pels Països Baixos; a Coufal, per la República Txeca.T.V.:a l’holandès De Ligt (55’), per vermella directa.

Els Països Baixos, l’equip més prolífic de tota la primera fase, han caigut eliminats en el primer encreuament de l’Eurocopa, contra la República Txeca. El conjunt de De Boer, sustitut de l'entrenador del Barça Rponald Koeman, se’n va al carrer després d’un xoc molt discret en què ha tingut poc cabal ofensiu al llarg dels 90 minuts i després s’ha vist afectat per l’expulsió de De Ligt a inicis de la segona meitat. Els blaugrana De Jong i Depay ja tenen vacances.

El partit ha començat amb una oportunitat de De Ligt, després d’una centrada de Blind que el central no ha encertat a rematar entre els tres pals. La República Txeca s’ha intentat espolsar el domini amb una rematada en planxa de Soucek que ha sortit desviada. En general, els intents de l’equip de De Boer han estat molt dèbils i bona part de l’acció s’ha centrat en el segon temps que ha començat amb un mà a mà de Malen que no ha aconseguit superar Vaclik.

Tot seguit ha arribat la jugada que ha marcat el partit, De Ligt, com a últim home, ha interceptat la pilota amb la mà davant la carrera de Schick i l’àrbitre, a instàncies del VAR, li ha mostrat la targeta vermella. A partir d’aquí, la selecció oranje ha desaparegut per complet del partit i ha encaixat una diana en una segona jugada en un servei de córner i posteriorment la sentència en una rematada de Schick a passada de Holes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)