Eurocopa

Bèlgica tomba la campiona

Eurocopa. Un solitari gol de Thorgan Hazard envia a la lona la Portugal de Cristiano Ronaldo

La vigent campiona d’Europa marxa a la primera de canvis. Víctima d’un solitari gol de Thorgan Hazard i de la seva incapacitat per materialitzar les ocasions que ha generat en la segona meitat, Portugal ha acabat clavant el genoll davant una Bèlgica que ha optimitzat el poc que ha generat i que es veurà les cares amb Itàlia als quarts.

D’idiosincràsies oposades, Bèlgica molt més propositiva i Portugal acostumada a penalitzar l’errada del rival en la construcció, el partit ha dut els patrons previsibles i l’equip de Fernando Santos ha pogut colpejar primer després d’una conducció de Renato Sanches que Diogo Jota ha enviat massa desviat amb la cama esquerra.

Han estat els belgues, en canvi, al límit del descans, els que han encertat amb la xarxa gràcies a un colpeig molt violent de Thorgan Hazard que Rui Patricio ha calibrat malament i, malgrat no anava massa escorat, ha estat incapaç d’interceptar.

Obligada per l’escenari, Portugal s’ha mostrat molt més incisiva en la represa, aprofitant també l’actitud d’una Bèlgica que ha acceptat el rol d’esperar a prop de Courtois amb les línies molt juntes. Futbolistes ofensius com ara Bruno Fernandes, João Felix o André Silva han anat desfilant cap a la gespa per dotar de més pólvora a la campiona d’Europa, que ha cremat naus fins al final, amb una rematada final de Raphael Guerreiro que s’ha estavellat a la fusta, en l’ocasió més clara dels portuguesos per eludir l’eliminació. Finalment, però, el gol de Thorgan Hazard ha acabat imperant per a una Bèlgica que mesurarà forces ara amb Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)