2a divisió FEF

L’Olot anuncia les baixes d’Arumí, Escoruela, Genís i Pol Prats

L’Olot ha posat la directa en la reconstrucció de la plantilla per la temporada que ve, i aquest migdia ha anunciat quatre baixes d’una tacada. Es tracta de les sortides de Joel Arumí, Roger Escoruela, Genís Montolia i Pol Prats, que no continuaran al club la temporada que ve. Els tres primeres perquè acabaven contracte i iniciaran una nova aventura en un altre club, mentre que en el cas de Pol Prats tornarà al Nàstic després de la cessió.

La baixa més sensible segurament és la de Joel Arumí, que ha acabat jugant 13 partits en el moment decisiu del curs, ja fos de lateral, carriler o central. El jove de Sant Julià de Vilatorta, de 21 anys, tanca així l’etapa al club on s’ha format, a més de les cessions a la Damm i el Figueres que li van servir per agafar rodatge. Ara buscarà nous reptes fora de la Garrotxa, i és que ha demostrat tenir una gran projecció. La seva baixa deixa un buit a la banda esquerra de la defensa, i és que tampoc continuarà l’altra lateral de l’equip, Roger Escoruela, que va arribar l’estiu passat procedent del Sant Andreu. El mataroní ha jugat 20 partits en tot el curs però el seu rendiment ha anat de més a menys, i és que ha perdut protagonisme en el tram decisiu de la temporada.

Les altres dues baixes que ha anunciat l’Olot són els dos reforços de l’equip en el mercat d’hivern. Genís Montolio va arribar lliure i ha jugat un total d’11 partits, 8 d’ells com a titular, i ha estat important en la millora defensiva de l’equip. La baixa de Pol Prats, en canvi, ja estava prevista, i és que acaba la cessió de sis mesos del Nàstic de Tarragona. El de Paüls ha disputat un total de 14 partits i ha marcat dos gols, assumint sobretot un paper de revulsiu.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)