2a divisió FEF

Joel Arumí s’incorpora a l’Atlético de Madrid B després de deixar l’Olot

El lateral esquerra de 21 anys Joel Arumí jugarà la temporada que ve al filial de l’Atlético de Madrid, i és que el club madrileny ha anunciat la seva incorporació per les dues pròximes temporades. “És un orgull poder vestir aquesta samarreta i significa molt per mi perquè és un pas endavant en la meva carrera esportiva. Ho donaré tot pel club i tinc moltes ganes de començar a jugar”, ha dit Arumí en declaracions als mitjans del club.

El jove de Sant Julià de Vilatorta estava fins ara a l’Olot, que hores abans ha anunciat la seva desvinculació del club. Al club garrotxí Arumí s’hi va formar i ha estat una peça important en el tram final d’aquesta temporada, després de jugar cedit els dos últims cursos al juvenil de la Damm i amb el Figueres. Aquesta temporada ha acabat jugant 13 partits en el moment decisiu del curs, ja fos de lateral, carriler o central.

La projecció que ha demostrat a 2a divisió B amb l’Olot li han permès rebre l’oferta d’un dels filials més importants del futbol espanyol –altres equips com el Girona també s’havien interessat en ell per jugar al filial–, i això que aquesta temporada competirà a 3a divisió federació amb el mateix objectiu que el club olotí, el de pujar sigui com sigui a la 2a divisió federació. No és el primer jugador jove de l’Olot que fa el pas a un filial de primera divisió, i és que aquest mateix mercat d’hivern Lluís Aspar va fer les maletes cap al Sevilla B i Alfredo Gutiérrez, després d’un pas pel Castelló, ha jugat aquesta temporada al filial del Llevant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)