2a divisió FEF

Juan Forlín continuarà al Llagostera la pròxima temporada

El Llagostera ha anunciat aquesta tarda la renovació de Juan Forlín. El central argentí, de 33 anys, viurà la seva segona temporada al conjunt llagosterenc després de viure una aventura estranya aquest últim curs, i és que Forlín va aterrar a Llagostera amb l’objectiu d’entrenar per mantenir l’estat de forma però es va acabar incorporant a l’equip abans de l’última jornada de la primera fase per suplir les baixes que els d’Oriol Alsina tenien en defensa. En aquests tres mesos al club Forlín només ha acabat jugant tres partits, tots ells de titular, i és que les molèsties físiques també l’han apartat de les convocatòries en més d’una ocasió. A més, en un dels tres partits que va jugar, al camp de La Nucía, el central va veure la vermella directa abans del descans, i també va haver de complir un partit de sanció. És d’esperar que la temporada que ve a la 1a divisió federació, arrencant ja des de l’inici de la pretemporada amb l’equip, Forlín guanyi protagonisme a l’equip d’Oriol Alsina.

Amb la continuïtat de Juan Forlín el Llagostera assegura més solidesa a la línia defensiva de l’equip, que ja comptava amb els centrals Julen Monreal, Lucas Viale –ve d’una greu lesió al genoll– i Bruno Perone, l’únic fitxatge confirmat fins al moment dels gironins. A més, però, Forlín pot jugar de pivot defensiu, així que dota de polivalència a una plantilla que necessita tenir perfils diferents en totes les posicions. A més d’aquests quatre centrals, per a la plantilla de la temporada que ve ja estan confirmats Aleix Roig, Pere martínez, Pau Juvanteny, Sergio Cortés, Gil Muntadas i Marc Manchón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)