Eurocopa

Ucraïna es classifica davant Suècia en l’afegit de la pròrroga (1-2)

Eurocopa.

Ucraïna ha superat Suècia en l’últim partit dels vuitens de final de l’Eurocopa, disputat aquesta nit a Hampden Park. Zinchenko, Forsberg i Dovbyk, amb un gol decisiu en els últims minuts de la pròrroga, han estat el golejadors d’un duel molt igualat. L’equip de Xevxenko s’enfrontarà a Anglaterra en els quarts de final.

Els ucraïnesos, capaços del millor i del pitjor, s’han avançat en el marcador poc abans de la mitja hora, amb un gol de Zinchenko, després d’una jugada col·lectiva. Suècia ha dominat, però només ha creat perill en la primera part en un xut d’Isak que ha fregat el pal, al minut 18, i en el gol de l’empat, signat per Forsberg poc abans del descans. El xut del dorsal 10 suec des de fora de l’àrea ha acabat a la xarxa després de tocar en Zabarnyi.

En la represa, Suècia ha continuat dominant, però la primera oportunitat clara l’ha tingut Ucraïna amb un xut al pal de Sydorchuk. De seguida, Forsberg ha respost amb un altre xut que ha anat a la fusta de la porteria de Bushchan. Durant la segona part, el partit s’ha inclinat més aviat cap a la porteria ucraïnesa, Forsberg ha tornat a estavellar un llençament al pal, però el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat a la pròrroga.

L’expulsió de Danielson quan començava la pròrroga, per una dura entrada a Besedin, semblava que canviaria l’escenari, però ha estat només el primer episodi d’un seguit d’accidents físics que han afectat els dos equips i han interromput constantment el partit. El cas és que s’ha jugat molt poc abans que Dovbyk, en l’afegit de la segona part de la pròrroga, ha caçat una pilota penjada des de l’esquerra per batre Olson i decidir el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)