Territorial

El Peralada organitza el I Memorial Sergi Murga

Primera edició. El torneig es disputarà el dissabte 3 de juliol al municipal de Peralada i comptarà amb la participació de fins a onze clubs que han tingut alguna relació amb l’exjugador desaparegut el passat 30 de gener en un accident de bicicleta

El Peralada organitza el proper dissabte 3 de juliol el primer torneig memorial Sergi Murga. L’esdeveniment, que es disputarà al municipal de Peralada, es farà entre les 16h i les 21:30h i comptarà amb la presència d’un total d’onze clubs amb els quals el futbolista va tenir alguna relació al llarg de la seva carrera esportiva. El Peralada, equip en el qual Murga va jugar la temporada 2015/16, a més de dirigir equips del seu futbol base, juntament amb la Penya Unionista Figueres, el Vilafant, el Banyoles, el Palafrugell, el Guíxols, el Cassà, el Figueres, la Jonquera, l’Escala i el Girona seran els clubs participants que quedaran dividits en dos grups de sis. El torneig es disputarà en tres camps (el principal del municipal i dos annexos) al llarg de tota la tarda i fins a les 21:05, quan es disputarà la final. Els partits tindran parts úniques de 25 minuts i en tot moment es recordarà la figura del defensa Sergi Murga, malauradament traspassat el passat 30 de gener a conseqüència d’un accident quan va ser envestit per un cotxe mentre circulava amb la seva bicicleta.

El Peralada, l’equip organitzador del primer memorial Sergi Murga, va voler agrair als clubs participants la seva predisposició a ser presents en l’homenatge a un referent del futbol empordanès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)