Eurocopa

Bèlgica posa a prova l’efervescència italiana

Eurocopa. Robert Martínez diu que té disponibles a De Bruyne i a Eden Hazard de cara al xoc de quarts de final contra els azzurri a Munic (21 h / Telecinco)

Bèlgica Itàlia

BÈLGICA:Courtois; Vertonghen, Vermaelen, Alderweireld; Thorghan Hazard, Witsel, Tielemans, Meunier; Carrasco, Mertens, Lukaku.ITÀLIA:Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Verratti; Insigne, Immobile, Berardi.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè).ESTADI:Allianz Arena (Munic).

Itàlia, encara amb la por al cos després de l’inesperada pròrroga davant Àustria, posa a prova l’estat d’eufòria que viu el país amb una selecció refrescant davant l’experiència i els galons d’una Bèlgica que ve de desbancar la vigent campiona, Portugal, i que de cara als quarts de final d’aquest vespre a Munic no té més dubtes que l’estat físic de dos dels seus referents, Kevin De Bruyne i Eden Hazard. Tots dos han entrat en la convocatòria de cara al xoc però fins a última hora resta per veure quina pot ser la seva participació després d’haver marxat lesionat el duel de vuitens de final. “Tant de bo que Bèlgica pugui disposar de tots els seus efectius”, va augurar ahir el seleccionador italià, Roberto Mancini, mentre que el seu homòleg belga, el català Robert Martínez, va deixar clar que tan el mitjapunta del Manchester City com l’extrem del Real Madrid en algun moment o altre reapareixeran: “El torneig no s’ha acabat per a ells perquè no tenen lesions estructurals i han d’estar disponibles”.

Bèlgica, que en l’últim mundial ja va superar la seva millor classificació històrica imposant-se a Anglaterra en la final de consolació, aspira ara a arribar fins al final i com a mínim igualar la generació del 1980, que va ser finalista de l’europeu caient només en el partit definitiu a l’estadi Olímpic de Roma contra Alemanya.

Itàlia, pel seu compte, té l’honor d’haver guanyat la primera Eurocopa de la història, jugada com a local i en què va acabar imposant-se en un partit de desempat contra Iugoslàvia també a Roma.

El que surti vencedor del partit d’aquest vespre a Munic, s’enfrontarà al guanyador del Suïssa-Espanya que s’haurà jugat una hora abans a Sant-Petersburg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)