Eurocopa

Anglaterra no té pietat d’Ucraïna (0-4)

Anglaterra serà el rival de Dinamarca en les semifinals de l’Eurocopa dimecres a Wembley després d’imposar-se amb claredat a Ucraïna amb gols de Kane, dos, i Maguire en l’inici de les dues parts. El partit se li ha posat de cara ben aviat al conjunt anglès. Una magnífica assistència d’Sterling cap a Harry Kane ha permès als anglesos avançar-se en el marcador i passar a controlar clarament el partit contra una Ucraïna que no comptava amb rebre un gol tan aviat. Perquè el seu plantejament era defensar-se bé i deixar pocs espais per dificultar les combinacions entre els davanters anglesos o les arrencades d’Sterling, Sancho o Mount.

Anglaterra ha dominat però ha tingut dificultats per trobar escletxes en la defensa d’Ucraïna i per això també ha provat xuts llunyans, com un de Rice. La millor ocasió ucraïnesa ha estat de Yaremchuk després d’una pèrdua.

En l’inici de la segona meitat, Maguire ha fet el segon al rematar una falta servida per Shaw i poc després Kane ha fet el seu tercer gol de l’Euro rematant una centrada de Shaw des de l’esquerre. Ucraïna ha quedat absolutament tocada i hauria desitjat que l’àrbitre xiulés el final del partit en aquell precís moment. Però el duel ha seguit i Anglaterra ha fet el quart mitjançant Henderson a la sortida d’un córner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)