Eurocopa

Anglaterra certifica el seu paper de favorita

Eurocopa. S’enfrontarà a Dinamarca a Wembley en les semifinals després de destrossar Ucraïna amb gols de Kane, Maguire i Henderson

Ucraïna 0 Anglaterra 4

UCRAÏNA:Buixtxan; Karavaev, Zabarni, Krivtsov (Tsigankov, 35’), Matviienko, Mikolenko; Sidortxuk, (Makarenko, 64’), Zintxenko, Xaparenko; Iarmolenko i Iaremtxuk.ANGLATERRA:Pickford; Kyle Walker, Stones, Maguire, Shaw; (Trippier, 65’), Rice, (Henderson,56’), Phillips (Bellingham, 65’), Sancho, Mount, Sterling; (Rashford, 65’), Kane (Calvert-Lewin, 72’).GOLS:0-1 Kane (4’), 0-2 Maguire (46’), 0-3 Kane (50’), 0-4 Henderson (63’).ÀRBITRE:Felix Brych.ESTADI:Olímpic de Roma.

Anglaterra havia disputat tots els seus partits d’aquesta Eurocopa a Wembley i no havia encaixat cap gol en tot el torneig. Sortia per primer cop de casa per enfrontar-se en els quarts de final a Ucraïna, però tornarà al seu estimat Wembley per buscar-se un lloc en la final contra Dinamarca, l’altra semifinalista. El conjunt anglès no va perdonar i va destrossar els ucraïnesos, als quals va castigar en moments clau del partit. Sobretot amb els tres primers gols, de Kane, dos, i Maguire, que van arribar en els primers minuts de cada part.

Anglaterra va certificar que el paper de favorita no és una casualitat. És un equip molt sòlid en defensa i amb infinitat de recursos al davant. Per als qui deien que li costava marcar gols, ahir va fer-ne quatre a Ucraïna. Són un equip, a més a més, molt jove. El primer gol va néixer del talent de Sterling, que va posar una pilota fantàstica a Kane. El gol va servir perquè Anglaterra jugués amb tranquil·litat i dominés el duel malgrat que va tenir dificultats per generar molt perill contra una Ucraïna que deixava pocs espais i que només va amenaçar amb un xut de Iaremtxuk en el primer temps.

En l’inici del segon temps Maguire va rematar de cap una falta servida per Shaw per fer el segon i poc després Kane va repetir després d’una altra assistència del lateral del United. Amb Ucraïna molt tocada, Henderson va fer el quart en la sortida d’un córner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)