Territorial

El Vilafant rep el primer desfibril·lador de la FCF de la demarcació de Girona

El Vilafant ha rebut aquest matí un dels desfibril·ladors que reparteix la Federació Catalana de Futbol dins de la campanya Tots som un batec. El club altempordanès ha encetat així l’entrega dels aparells DEA a la demarcació de Girona, després que fa uns dies es comencés el repartiment a les comarques de l’Anoia, el Segrià i a les Terres de l’Ebre. En l’acta hi han participat el president de la FCF Joan Soteras, el president del Vilafant Santi Masó, la primera tinent d’alcaldessa de Vilafant Montse de la Llave, el delegat de la FCF a la província de Girona Jordi Bonet, el subdelegat de la FCF a l’Alt Empordà Manuel Núñez i el directiu de la FCF Víctor Güell.

A partir d’ara la FCF continuarà distribuïnt els aparells DEA que han de cardioprotegir un total de 180 instal·lacions espotives gràcies a la campanya, que a més de la FCF impulsen la seva fundació, la Fundació La Caixa, Cardio Sos i la Fundació Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)