Eurocopa

Pedri, a l’onze ideal de l’Eurocopa

La UEFA ha nomenat el migcampista del Barcelona, Pedri, com un dels millors jugadors de l’Eurocopa. L’organisme ha publicat l’onze ideal del torneig i ha inclòs el jugador blaugrana que és, amb diferència, el més jove de tota la distinció i l’únic de la selecció dirigida per Luis Enrique.

Pedri va jugar els sis partits amb Espanya i es va quedar a una passa de liderar el seu equip cap a la final. “El que ha fet Pedri no li he vist fer a ningú, ni tan sols a Iniesta”, va dir Luis Enrique del futbolista que en el torneig va completar el 92% de les passades i va recuperar 26 pilotes.

A banda de Pedri, la UEFA ha distingit al porter Donnarumma (Itàlia); els defenses Walker (Anglaterra), Bonucci (Itàlia), Maguire (Anglaterra) i Spinazzola (Itàlia); els migcampistes Jorginho (Itàlia) i Hojberg (Dinamarca); i als davanters Sterling (Anglaterra), Lukaku (Bèlgica) i Chiesa (Itàlia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)